Spiser I lidt for meget usund pizza på jeres hold?

Bryd den usunde vane og prøv den sunde PizzAmour i stedet for. Spiller du på et eller andet hold har du muligheden for at modtage et pizzasponsorat fra Just-Eat.dk!

Med pizzasponsoratet får I hele 25 PizzAmour. Med alle disse pizzaer kommer I rimelig langt – og holdet får muligheden for at have en 3. halvleg sammen. Hvem ved, måske ender I med at spille endnu bedre sammen og afslutte sæsonen perfekt! Det eneste det kræver, for at blive taget i betragtning, er at du er en del af et hold og at du kan finde ud af udfylde formularen.

 

I skal dog kæmpe lidt for sponsoratet, da vi kun har et begrænset antal pizzaer at give væk! Hvem vil ikke gerne gøre sommeren lidt sjovere med en fed afslutningsfest med pizzaer?

Du kan udfylde formularen her: //www.just-eat.dk/blog/ekstra-appetit/pizzamour/

Konkurrencen er slut!

Vi ser frem til at høre fra dig og dit hold.

Bemærk: Der kan sendes ansøgninger til og med den den 31. maj 2010. For at I kan blive taget i betragtning skal jeres arrangement finde sted i juni måned. Husk at skrive den adresse som pizzaerne skal leveres til, når du udfylder formularen. Vi giver direkte besked til dem, som vi vælger at sponsorere. Hører du intet fra os, er du og dit hold ikke blandt de heldige der får et PizzAmour sponsorat til 3. halvleg.