Den officielle JUST EAT blog

Search

GUIDE: Sådan gemmer du dine kortoplysninger på Just-Eat

9th March 2012

Vidste du, at du kan gemme dine kortoplysninger på Just-Eat.dk, så du ikke behøver at indtaste dem ved hver bestilling?

Det kan du!

Herunder har vi lavet en guide til, hvordan du gemmer dit kort. Hvis du har problemer, kan du kontakte kundeservice på 70 20 85 90.

Trin 1:

Første skridt er at gå ind på forsiden af Just-Eat og logge ind på din profil. Derefter klikker du på Mit Just-Eat og klikker på menupunktet ‘Indtast og gem kortoplysninger’ (se ved den grønne streg i skærmbilledet herunder).


Just-Eat - personlig profil

Trin 2:

Næste skridt er at vælge din korttype. Der står, at der vil blive gennemført en transaktion på 0,01 krone, men der bliver IKKE trukket noget beløb på dit kort.


Just-Eat - gem kortoplysninger

Trin 3:

Næste skridt er at indtaste oplysninger på det kreditkort, som du gerne vil benytte på Just-Eat.


Just-Eat - sikker betaling

Trin 4:

Når du har gennemført ovenstående kommer du tilbage til din profil på Just-Eat. Her er det vigtigt, at der er sat hak i boksen ved ‘Anvend mit indtastede kreditkort som standard’. Når du har sikret, at der er sat hak, så klikker du på knappen Gem nederst i højre hjørne. Så er du klar til at bruge dit gemte betalingskort!


Just-Eat - Gem dit betalingskort

Trin 5:

Næste skridt er at bruge dit gemte kort, når du skal bestille næste gang på Just-Eat.dk. Først vælger du din mad, og når du kommer til punktet ‘betaling’, vælger du, om du vil betale med dit ‘pre-registrede kort’ eller et andet kreditkort ved at hakke af ud fra det, du vælger.


Just-Eat - Gem kreditkortoplysninger

Trin 6:Til sidst skal du blot vælge, hvilken korttype dit pre-registrerede kort er, og så kan du gennemføre din betaling.


Just-Eat - vælg korttypeVelbekomme!

RELATED ARTICLES