Med den tredje finansieringsrunde på to år har Just-Eat netop fået tilført 360 mio. kroner til cementering af placeringen som markedsførende inden for online takeaway.

Verdens største portal for online takeaway, Just-Eat, har netop fået tilført kapital svarende til et beløb på ca. 360 millioner kroner ($64 mio. USD). Investeringen i Just-Eat kommer fra de tre nuværende ejere, Index Ventures, Greylock Partners og Redpoint Ventures, samt fra en ny investor – Vitruvian Partners. Investeringen fra de fire selskaber er den største af tre kapitalindsprøjtninger på mindre end to år.

Investeringen er sket for at sikre, at det danskstartede Just-Eat kan fortsætte sin vækst, etablere sig i nye lande og skabe en innovativ produktudvikling, så Just-Eat også i fremtiden vil være globalt førende inden for online takeaway.

– Investeringen vil hjælpe os mod fortsat ekspansion. Take away på nettet har et massivt potentiale, og Just-Eat er allerede som frontløber med til at ændre måden, folk bestiller take away på i hele verden. Vitruvian Partners har stor erfaring med at investere i firmaer og tage dem til det næste stadie, så vi er utrolig begejstrede over, at de slutter sig til os som vores nyeste partner. Investeringen er også en tillidserklæring til de mange dygtige og hårdarbejdende medarbejdere, vi har i Just-Eat, siger CEO Klaus Nyengaard.

Just-Eat CEO Klaus Nyengaard– Just-Eat er allerede verdens største udbyder af onlinebestilling af takeaway, og vi er glade for at blive en del af holdet på dette afgørende tidspunkt i udviklingen af denne exceptionelle forretning. Ledelsen i Just-Eat har udført et fantastisk stykke arbejde med hurtigt at placere Just-Eat som den globale leder, og vi har tillid til, at vores investering vil sikre en stærk finansiel base, så Just-Eat kan fortsætte med at vækste i mange år fremover, siger Mike Risman, der er partner i Vitruvian Partners.
Om Just-Eat
Just-Eat så dagens lys i Danmark i 2001. Hovedkontoret for Just-Eat gruppen ligger nu i London, og i alt opererer Just-Eat i 15 lande over hele verden. Bare i Danmark leverer Just-Eat gennemsnitligt 30.000 måltider hver eneste dag, og cirka 1700 danske restauranter leverer deres mad gennem Just-Eat. I Danmark har Just-Eat kontorer i henholdsvis Århus og Gentofte og beskæftiger cirka 170 medarbejdere. Målet for 2012 er, at Just-Eat.dk vækster med 20 procent, hvilket vil betyde, at der bliver leveret mere end 10 millioner måltider i Danmark.
Just-Eat logo