Selv de fineste Michellin kokke spiser også take away en gang i mellem. Se hvor de får deres take away fix fra, er det snasket burger, kebab, fritter eller sushi?

Læs hvor 6 Michelin kokke spiser deres take away . Michellin og take away

Brian Mark Hansen
Køkkenchef på Sølerød Kro – én Michelin-stjerne
’Jeg har en dreng på seks år, og så står den nogle gange på pizza. Der er et godt sted i Holte(…)’. Brian lader sig også friste af Shawarma fra Nørrebro.

Rasmus Kofoed
Køkkenchef på Geranium – to Michelin-stjerner
Når Rasmus spiser fastfood en sjællen gang imellem så køber han 2 falafler fra Ahaaa med ekstra chili. ’(…) Så meget chili, at jeg får helt ondt i maven. Men jeg har sådan et afhængighedsforhold til chili, så det skal jeg bare have.’

Rune Amglld Jochumsen
Køkkenchef på Formel B, Vesterbro København – én Michelin-stjerne
’Jeg har spist meget på Sticks’n’Sushi, men jeg tror ikke alle opfatter det som junkfood.’ Men eller spiser Rune pizza fra et godt pizzeria.

Henrik Yde-Andersen
Køkkenchef på Kiin Kiin, København – én Michelin-stjerne.
’Jeg spiser junkfood på min egen resaurent Burger & Bun (…)’.

Lækre bugere bestil take away fra JUST EAT

Rasmsu Grønbech
Køkkenchef på Grønbeck & Churchill, København – én Michelin stjerne
’Min synd er nok shawarma. Det smager sku godt, synes jeg(…)’.

Søren selln
Køkkenchef og medejer af AOC, København – to Michelin-stjerner.
’Jeg er vokset lidt fra at købe junkfood. Men da jeg var yngre, var det på Vesterbro(…)’.

 

Kildehenvisning: www.bite.dk/forside