Den danske madkultur er baseret på de 3 hovedmåltider; morgenmad, frokost og aftensmad. Ofte er maden meget fed og langt fra sund. Madkulturen er skabt gennem et sammenspil mellem råvarerne, danske værdier, viden, økonomi, uddannelse, teknologi m.m.. Dette betyder at den danske madkultur er under konstant forandring – bl.a. på grund af alle de smagsindtryk og oplevelser man tager med sig hjem fra rejser.  Der er dog ikke kun tale om en dansk madkultur – der er stor forskel på om man er fra Sønderjylland eller København.
Fokus er dog altid på de tre hovedmåltider – som ind i mellem selv står af en hel menu – hvor der gode muligheder for at variere retterne. Ens måltider i løbet af dagen kunne se således ud:

–          Morgenmad: Brunch

–          Frokost: Smørrebrød

–          Middag: Hamburger med en god bøf

Den danske madkultur, og dermed også de klassiske danske retter, er inde i en forandringsproces, og man er ved at gå væk fra de tunge og usunde måltider. På Just-Eat.dk giver restauranterne dig muligheden for selv at skabe din egen madkultur. Er den præget af Asien eller USA? Prøv dig frem og find det der passer dine smagsløg bedst!