Se vinderne af Just Eat Awards 2022

Se vinderne af Just Eat Awards 2022

Find dine lokale vindere

Bedste Restaurant i Danmark

Når kunder fra hele landet kan blive enige om, at én restaurant virkelig har det hele, er det en stor ting. Denne kategori er ikke let at komme i, men det er det, der gør den til noget særligt.

Bedste kæde

Intet slår konsistensen ved ​​en kæderestaurant - kunderne ved altid, at de får det bedste, uanset hvor de går hen. Denne pris er til den bedste kæde derude.

Bedste indiske restaurant

Lige meget hvor du er, vil den bedste indiske restaurant bringe en autentisk smag af Indien lige til døren.

Bedste burger

Der findes ikke en mere ikonisk duo end burger og fritter. Mange ting gør burgere gode; nogle gange er de sprøde, nogle gange er de saftige. Men hvilken er den bedste?

Bedste sushi

Den bedste sushirestaurant bruger friske, velsmagende fisk og skaldyr og lader de gode tider rulle.

Bedste sunde køkken

I takt med at flere kunder vælger sundere alternativer, har restauranterne udvidet deres menuer og tilbyder sundere alternativer til deres traditionelle menu, hvilket giver dig et endnu større udvalg, når du skal vælge din takeaway.

Bedste thai

Lige meget hvor du er, vil den bedste thailandske restaurant bringe en autentisk smag af Thailand lige til døren.

Bedste pizzeria

Man kan ikke gøre alle glade, men man kan købe en pizza til dem, og det er næsten det samme. Kunderne køber ofte pizza for komfortens skyld, så det bedste pizzeria skal ikke kun kunne vende den fineste dej, den skal også løfte humøret.

Gamechanger

Til restauranterne, der har revolutioneret takeaway-gamet. Gamechanger-prisen fejrer restauranter, der er innovative og har en unik karakter.

Bedste restaurant i København

Restauranter bliver ofte 'hjertet' i en by. Uanset om de vækker os med duften af ​​morgenmad eller afslutter vores dag med en lækker middag, får de os til at glæde os til hvert madøjeblik.

Bedste restaurant i Aarhus

Restauranter bliver ofte 'hjertet' i en by. Uanset om de vækker os med duften af ​​morgenmad eller afslutter vores dag med en lækker middag, får de os til at glæde os til hvert madøjeblik.

Bedste restaurant i Odense

Restauranter bliver ofte 'hjertet' i en by. Uanset om de vækker os med duften af ​​morgenmad eller afslutter vores dag med en lækker middag, får de os til at glæde os til hvert madøjeblik.

Bedste restaurant i Aalborg

Restauranter bliver ofte 'hjertet' i en by. Uanset om de vækker os med duften af ​​morgenmad eller afslutter vores dag med en lækker middag, får de os til at glæde os til hvert madøjeblik.

FAQ

Generelt
Nominerede og kategorier
Afstemning
Vindere og præmier
Hvad er Just Eat Awards?

Just Eat Awards er en årlig fejring af restauranterne på vores platform. Vi ankender de største smagsoplevelser - vores partnere, store som små - og belønner de bedste virksomheder. Priserne hører under tre hovedkategorier:

Regional/By - bedste takeaway i dit område
Køkken - bedste takeaway indenfor specifikke køkkentyper
Gamechanger – takeaway-restauranter, der udmærker sig på andre områder end køkkentype.

Hvordan kan jeg deltage i Just Eat Awards?

Tilmeld dig senest den 12. september 2022 og udfyld indsendelsesformularen på Just Eat Awards-hjemmesiden. Dette er en vigtig chance for dig til at imponere dommerne og komme på deres kandidatliste, så det er værd at tage dig god tid med dine svar.

Hvordan vælges de nominerede?

De nominerede restauranter for hvert land vælges af et panel af uafhængige dommere. Deres udvælgelseskriterier omfatter restaurantpartnerens indsendelsesformular, kundetilfredshed og kommercielle faktorer.

Hvordan udvælges vinderne af Just Eat Awards?

Ved afstemning. Restauranter, der modtager det højeste antal stemmer i deres nominerede kategori, vil blive kåret som vinderen af den kategori.

Bemærk venligst: Alle konkurrerende restauranter, vil automatisk blive optaget i kategorien 'Bedste restaurant i Danmark'. Vinderen af denne kategori vil være den restaurant med flest stemmer i alt blandt alle kategorier.

Hvornår finder Just Eat Awards sted?

Vinderne offentliggøres i februar 2023, efterfulgt af en prisuddeling.

Hvordan udvælges de nominerede?

De nominerede i hver kategori vælges ud fra fastlagte kriterier, herunder restaurantpartnerens indsendelsesformular, kundeanmeldelser og kommercielle faktorer.

Hvad er kategorityperne?

Regionale priser: priser tildelt efter by, område eller region (de er forskellige fra land til land).

Køkkenpriser: uddeles til de bedste former for takeaways, alt efter køkkentype. Åben for restauranter, der f.eks. mener, at de har den bedste burger, thairet eller det bedste sunde tilbud.

Gamechanger: priser, der tildeles restauranter, der overgår andre restauranter og mener de er en Gamechanger i brancen.

Hvornår lukker afstemningen?

Kunder kan stemme fra d. 14 November til d. 31 December.

Hvor ofte kan jeg stemme?

Kunder kan kun stemme én gang pr. kategori

Hvordan stemmer jeg?

Når afstemningen åbner den 14. november, skal kunderne blot vælge deres yndlingsrestaurant fra kandidatlisten i hver kategori og klikke på “stem”. Kunder skal indtaste deres navn og e-mailadresse og derefter trykke på “send”.

Hvordan vælges vinderne af Just Eat Awards?

Ved afstemning. Restauranter, der får det højeste antal stemmer i deres nominerede kategori, vil blive kåret som vinderen af den kategori.

Bemærk venligst: Alle konkurrerende restauranter, undtagen nationale og internationale kæder, vil automatisk blive optaget i kategorien 'Bedste restaurant i Danmark'. Vinderen af denne kategori bliver den restaurant med flest stemmer i alt blandt alle kategorier.

Hvornår bliver vinderne offentliggjort?

Vinderne annonceres i februar 2023, efterfulgt af en prisuddeling.

Hvilke priser kan man vinde?

Her er et udvalg af priser, du kan vinde:

Fuldt betalte gavekort til at dele med dine kunder, som tak for deres støtte

En fysisk pris for at vise, at du er en af ​​de bedste restauranter på vores platform

Et gavekort på 750 kr., som kan bruges på alle produkter i Partner Webshop

En uges gratis TopRank-boost til at sikre, at din restaurant har den bedste synlighed på Just Eat

…Og meget mere!