Hvor vil du bestille Dansk fra?

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil dansk take away mad | Just Eat

Det danske køkken byder på en lang række traditionelle og klassiske retter, der er indbegrebet af danske traditioner og kultur. Det er selvfølgelig også noget, der på flere punkter kommer til udtryk i de mange danske retter, der i dag er med til at definere den danske madkultur. Der er mange restauranter, der byder på et menukort, der er bygget op om den danske madkultur og dertil viser det også hvor meget, den danske madkultur reelt set fylder herhjemme.

Der findes et utal af danske madretter, der både er særdeles populært og samtidig også fungerer glimrende som dansk mad take away. Et godt eksempel på dette er smørrebrød, der er indgrebet af dansk madkultur og samtidig også kan findes i et væld af varianter. Og heldigvis kan du finde smørrebrød som take away overalt i Danmark, som for eksempel i København . Dansk mad byder på alt hvad hjertet begærer, hvad end du foretrækker fisk, kød og fjerkræ – og hvad end det skal være dansk mad udbringning eller det derimod skal nydes i en restaurant.

Hvad forbindes dansk mad oftest med?

Dansk mad forbindes med mange ting. Oftest er det dog forbundet med traditionsrige retter, der blandt andet byder på både frikadeller, fiskefilet og flæskesteg med kartofler og brun sovs, men stegt flæsk med persillesovs ligeledes er en særdeles populær dansk ret. Faktum er dog, at mange af disse retter er meget tidskrævende, hvorfor det kan være vanskeligt at finde tid og overskud til at skulle kokkerere på egen hånd – og i en sådan forbindelse kommer dansk mad take away ind i billedet.

Der findes et væld af danske restauranter, der har valgt at specialisere sig særligt i dansk mad. Mange af disse spisesteder og restauranter tilbyder desuden også store dele af deres menukort som take-away. Det betyder selvfølgelig også, at take away ikke nødvendigvis er nødsaget til at sushi, burger eller pizza, som mange ellers forbinder take-away med. Hvis du ønsker at bestille take-away, men samtidig ønsker mere traditionel kost, så er dansk mad et oplagt valg.

Få leveret dansk mad via Just Eat

Hos ust Eatfinder du et væld af danske restauranter, der har specialiseret sig i dansk mad. Det betyder naturligvis også, at disse restauranter tilbyder take-away. Bestilles dette via JUST EAT, så har du rig mulighed for at få leveret det bestilte mad direkte til din adresse. Der findes restauranter og spisesteder, der tilbyder denne type af mad i stort set alle områder af landet, hvorfor der også er stor sandsynlighed for, at dette er en mulighed for dit vedkommende.

Hvad end du sidder med en særlig lyst til stegt flæsk med persillesovs eller du derimod ønsker at forkæle hele familien med varierende smørrebrød, så kan dette naturligvis bestilles vis JUST EAT. Du skal blot finde en passende restaurant, vælge den eller de madretter, du ønsker at nyde til aftensmad eller frokost, og herefter kan du blot læne dig tilbage og vente på at maden bliver leveret direkte til din hoveddør. Er du ikke synderligt fascineret af orientalsk take-away eller er du blevet træt af pizza, så bør du forsøge dig med noget dansk take away.

Prøv de lokale varianter på tværs af Danmark

Der kan være stor forskel på dine smagsoplevelse, når du bestiller dansk mad i Nordjylland sammenlignet med fx Hovedstaden. Heldigvis kan du altid bestille take away uanset om du sidder derhjemme, på kontoret eller i sommerhuset. Hvis du er væk hjemmefra og ikke har lyst til at spise på en restaurant, kan du bestille dansk mad og få det leveret til hvor du er.

Hvilken dansk mad kan du bestille?

I Danmark er vi glade for at gøre internationale retter til en del af vores hverdag, men det bør ikke overskygge de lækre traditionelle danske retter. Nedenfor kan du finde eksempler på nogle af de mest populære danske retter, som du kan bestille som take away.

  1. Stegt flæsk med persillesauce: En god omgang stegt flæsk er blandt mange danskeres foretrukne valg til at bestille dansk mad.
  2. Smørrebrød: Mens de kalder det for en open face sandwich i udlandet, er danskerne ikke i tvivl om hvad smørrebrød er. Du kan forkæle ganen med rugbrød, smør og pålæg samt madder fra dine lokale smørrebrødsforretninger.
  3. Hakkebøf med bløde løg: Denne ret minder mange danskere om da de var børn. Derudover byder de bløde løg på en unik sød smag, som forkæler smagsløgene.
  4. Frikadeller: Det bliver nærmest ikke mere dansk end frikadeller med kartofler, brun sovs og nogle stykker ristet rugbrød.
  5. Krebinetter: Skal krebinetter bestå af hakket kalvekød eller kalv og flæsk? Det er ofte ikke altafgørende, når du bestiller dansk mad som take away. Krebinetter er altid en god ide, og det gælder især når de serveres med lækre, friske grøntsager.

Disse retter er blot nogle af de mest populære danske retter, som du kan bestille og nyde til frokost, aftensmad eller på et andet tidspunkt af dagen. Dyk ned i det store udvalg og bestil dansk mad i København, Aarhus, Aalborg eller hvor du ellers befinder dig i landet.

Vil du have dansk mad leveret eller hente det selv?

Nu hvor munden sikkert løber i vand, er det blevet tid til at beslutte om du ønsker at få den danske mad leveret eller hente den selv. Først og fremmest, skal du finde frem til restauranterne i dit lokalområde hvilket du kan gøre ved at klikke på regioner som fx Sjælland. Du kan også indtaste din adresse og få en oversigt over de restauranter, som er tættest på dig. Når du har fundet det perfekte spisested til dagens frokost eller aftensmad, kan du gå videre med bestillingen. Efter betalingen skal du vælge om du ønsker at få den leveret eller at hente maden selv. Det er ofte et spørgsmål om smag og behag. Mens nogle foretrækker at få leveret maden direkte til hoveddøren, er der andre, som ønsker at hente den selv. Heldigvis kan du stort set altid vælge mellem begge valgmuligheder. Du skal blot bestille den danske mad her på siden.