Hvor vil du bestille Indisk fra?

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil indisk take away nær dig | Just Eat

Hvis du er glad for krydret mad og farverige retter, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at indisk mad er noget, der – med garanti – tiltaler for dig og vil behage dine smagsløg. Det indiske køkken byder på et væld af forskellige spændende retter.

Det byder blandt andet på både kraftige og lækre supper, men også cremede og delikate karryretter. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at indisk take away oftest forbindes med stærk mad.

Ét af de aspekter, der særligt er med til at gøre indisk mad interessant er, at der er tale om mad med en stor variation. Det skyldes blandt andet, at landet strækker sig over flere klima- og vækstzoner. I disse zoner er der forskellige lokale råvarer, hvilket har medført, at der flere steder i Indien er blevet skabt et utal af spændende retter og delikate madoplevelser. Derfor findes der også indisk mad for langt de fleste – uanset smagspræferencer.

Indisk mad byder på stor variation i madtyper

Hvis du har sat dig for, at aftensmaden skal byde på indisk take away, så bør du naturligvis være klar over, at der findes rigtig mange indiske retter. Derfor vil du også opleve, at de fleste indiske restauranter har valgt at specialisere sig inden for mere specifikke områder at indisk mad.

Du kan f.eks. finde indiske retter med fisk og skaldyr, men også retter der er vegetariske, og der selvfølgelig også kan findes retter, der er uhyre stærke, mens andre er mere milde.

Hver enkelt af disse retter repræsenterer Indien og deres madkultur på en unik måde. Husk dog på, at Indien – som nævnt – er delt op i flere zoner hvad angår deres madkulturer.

Derfor kræver det også tålmodighed, hvis du skal smage på samtlige typer af indisk mad, men hvis du vælger at bestille en indisk mad udbringning viaJust Eat så er du garanteret, at du får muligheden for at smage samtlige former for indisk madkultur direkte fra sofaen.

Få leveret indisk mad direkte til hoveddøren

Er du i humør til en kulinarisk oplevelse inspireret af Indiens mange lækre madretter, så er det naturligvis en indisk udbringning, du søger. Hos Just Eat finder du en lang række forskellige restauranter, der har specialiseret sig i indisk kogekunst, som ikke blot har unikke restauranter, men som ligeledes også tilbyder indisk mad som take away

Én af de særlige fordele ved indisk take-away er, at det oftest leveres på en sådan vis, at du reelt set ikke har behov for at bruge eget service. Derfor slipper du ikke blot for madlavning, men også opvask, hvilket naturligvis er fordelagtigt, hvis du har haft en lang dag på kontoret eller lignende.

Mange sammenligner oftest indisk mad med thai-mad, men i denne forbindelse skal det dog understreges, at der er op til flere betydelige forskelle på mad, der oprindeligt stammer fra Thailand og diverse madretter, der i stedet stammer fra Indien; til indisk madlavning bruges der f.eks. ofte karry og chili, mens thai-mad oftere er marineret i sur-sød-sauce eller soya. Men hvis du har lyst til thai mad, kan du også bestille det som take away i for eksempel København, Århus eller Aalborg.

Autentisk indisk mad i Danmark

Der bor lige omkring 15.000 indere i Danmark, og deres tilstedeværelse i vores lille land giver danskerne gode muligheder for at nyde indisk takeaway i store som små byer. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du bestille indisk mad fra en leveringstjeneste i storbyer som København og mindre byer som Køge for blot at nævne to eksempler. Du behøver ikke nødvendigvis at få maden leveret derhjemme. Der er mange danskere, som vælger at få takeaway leveret til kontoret, sommerhuset, eller et helt tredje sted, alt efter hvor man er, og hvad der står på dagens program. Uanset hvad du har travlt med, vil levering af indisk mad altid hjælpe dig med at spare tid, når du hverken skal købe ind, gå på restaurant, eller gå i køkkenet, men lade maden blive bragt direkte til dig. Hvis du dog gerne vil bevæge benene, kan du også benytte valgmuligheden for at hente maden selv på den indiske restaurant. Det gør folk især i storbyer som fx Aarhus, hvor det nogle gange kan være nemmere at cykle ned og hente maden selv, så det også er muligt at nyde den friske luft.

Hvad er indisk take away?

I alle lande varierer mad alt efter hvor man befinder sig på verdenskortet, og det gælder også i Indien. Hvis du spiser indisk mad inspireret af det nordlige Indien, nyder du typisk chapati eller naan, som er flade lune hvedebrød. I den sydlige del af Indien er der mere fokus på gode kogte ris og populære vegetarretter. Det indiske køkken er dog langt fra udelukkende vegetarmad, og du har gode muligheder for at bestille indisk mad med kylling, gedekød, fisk eller skaldyr. Det hele serveres typisk med aubergine, kartofler, og andre grøntsager, der ligger godt i maven. Men spørger du danskerne, er der ingen tvivl om at det er krydderierne, der kendetegner den indiske mad. De mange indiske retter, som du kan bestille som takeaway, bliver især krydret til med chili og gurkemeje, som begge har glimrende sundhedsmæssige fordele. Bestil indisk mad tæt på dig og nyd den smagsfulde eksplosion af krydderier i munden.

Hvordan vil du nyde din indiske mad?

Skal du spise på ægte indisk vis, er det blevet tid til at lægge knive og gafler væk. Traditionelt set bliver indiske retter spist med fingrene, men du kan naturligvis også bruge bestik, når du bestiller indisk mad leveret i Danmark. Ofte er bestik eller ej ikke den vigtigste beslutning, så tænk gerne mere over om du ønsker at kombinere madoplevelsen med streaming af din yndlingsserie på computeren eller i fjernsynet. Eller måske vil du invitere en ven eller veninde forbi og dele oplevelsen og maden sammen? Du kan bestemt også nyde maden ene og alene, da vi nogle gange blot har brug for at koble af og nyde et dejligt måltid på egen hånd. Bestil en indisk curry og nyd den lige som du har lyst til.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem leverer indisk mad?

Just Eat leverer indisk mad direkte til din hoveddør. Det eneste du skal gøre er at udvælge restauranten du gerne vil have levering fra og foretage en bestilling.

Hvordan finder jeg indisk mad nær mig?

Find restauranter som tilbyder indisk take away og levering nær dig ved at indtaste din addresse eller dit postnummer i boksen øverst på siden og tryk på knappen "Søg".

Hvordan bestiller jeg indisk take away hos Just Eat?

For at bestille indisk take away fra Just Eat skal du blot indtaste dit postnummer og gennemse vores brede udvalg af restauranter i nærheden af dig. Når du har fundet din yndlingsrestaurant med indisk mad på menuen, skal du tilføje din favorit indisk mad til din kurv og betale online.

Hvor meget koster det at få indisk mad leveret?

Prisen på indisk levering kan varierer. Prisen kan afhænge af, hvor langt fra restauranten du bor. Nogle restauranter har kampagner, hvor du kan få gratis levering. Find din foretrukne indisk restaurant og gennemse deres menukort.

Hvordan bestiller jeg vegetarisk indisk mad?

De vegetariske muligheder for indisk take away varierer fra restaurant til restaurant. Vælg en af vores restauranter, der tilbyder indisk mad, og tjek dens vegetariske muligheder.

Hvordan bestiller jeg vegansk indisk mad?

Muligheder for veganske indisk varierer fra restaurant til restaurant. Det er bedst, at du dobbeltjekker menuen på restauranten, som tilbyder indisk take away, før du bestiller.

Er indisk mad take away glutenfri?

Hvis du ønsker glutenfri indisk, er det vigtigt, at du tjekker den enkelte restaurants glutenfrie muligheder. De gutenfrie muligheder varierer fra restaurant til restaurant.

Er alle indisk take away muligheder halal?

Det er ikke alle restauranter, der tilbyder indisk take away, der har halal. Det er vigtigt, at du tjekker restaurantens egen muligheder for halal inden du foretager en bestilling.

Hvilke restauranter har sunde indisk take away muligheder?

Hvis du gerne vil have sund mad, når det kommer til indisk, skal du tjekke restaurantens eget menukort. De sunde madmuligheder restauranterne tilbyder varierer fra restaurant til restaurant.

Hvilke restauranter har sunde indisk take away muligheder?

Hvis du gerne vil have sund mad, når det kommer til indisk, skal du tjekke restaurantens eget menukort. De sunde madmuligheder restauranterne tilbyder varierer fra restaurant til restaurant.