Hvor vil du bestille Italiensk fra?

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil italiensk take away | Just Eat

Vi kan allesammen savne en sprød og ægte italiensk pizza eller en lækker lasagne i ny og næ. Men at skulle ud af døren og handle diverse ingredienser ind, kan på særligt travle dage være en større hurdle. I den forbindelse kan alle danskere til hver en tid bestille italiensk mad, hvor som helst, når som helst det ønskes. Grib blot mobiltelefonen eller fang Just Eat på computeren. Så er der italienske lækkerier på tallerkenen indenfor få minutter. Uanset om du bor på landet, i forstaden eller midt i centrum af en større by.

Italiensk take away som lækkert alternativ til kantinemaden

Måske arbejder du et sted med madordning, måske smører du selv din madpakke hver morgen, eller måske løber du ned på den lokale madjoint for at hente frokosten i ny og næ. Men du kan også benytte Just Eat til at bestille pizza i Odense, København, Aalborg eller Aarhus, så du kan få leveret frokosten direkte til kontoret, butikken, lageret eller værkstedet. Der leveres til alle større danske byer, såvel som hvis du arbejder udenfor byen eller i de forskellige landdistrikter.

Tag take away med ud i den danske natur

Der er intet sted som Danmark om sommeren eller i løbet af en ekstra lun forsommer. Vi valfarter til parker, pladser, havnefronter, søer og åndehuller i storbyen for at mødes med venner for at snakke og hygge. Strækker de hyggelige stunder sig over flere timer, så kan man til enhver tid bestille italiensk mad i København, Aarhus, Aalborg, Odense eller enhver anden dansk by eller forstad. Er du selv i nærheden af bestillingsstedet, kan du til enhver tid selv vælge at afhente. Du kan dog også altid vælge at få det leveret direkte til en adresse eller lokation tæt på dig og dine venner i byen, eller hvor I nu har valgt at slå jer ned.