Hvor vil du bestille Kinesisk fra?

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kreditkort. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder

Bestil kinesisk mad med levering eller hent-selv | Just Eat

Hvis du har en særlig lyst til at lækre kinesiske specialiteter, så har du et utal af muligheder. Kina er et stort land og landet byder derfor også på forskelligartet madkultur fra område til område. Det er også ensbetydende med, at kinesisk take away både kan sprøde forårsruller, en varm pekingsuppe eller noget helt tredje. Leder du efter kinesisk mad, så er du kommet til det helt rette sted, da det findes i stort omfang hos Just Eat.

Bestil kinesisk med udbrigning i hele Danmark

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det asiatiske køkken byder på et væld af forskellige velsmagende madretter. Det kan du bl.a. se ved at se nærmere på både thailandsk mad og indisk mad, men det er samtidig også noget, der kommer til syne, hvis du ser nærmere på kinesisk mad. Heldigvis forholder det sig således, at du kan bestille kinesisk mad udbringning i stort omfang hos Juts Eat.

Udover traditionel kinesisk mad er der ligeledes også mange kinesiske restauranter, der har udvidet menukortet med lækker sushi på trods af, at det oprindeligt set ikke stammer fra Kina. Det betyder, at du har et utal af muligheder for at bestille delikat og autentisk kinesisk take away, men det betyder ligeledes også, at du i samme ombæring har mulighed for at kombinere med sushi og andre asiatiske madretter.

Chinabox – mest populære kinesiske take away

Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at den mest almindelige type af kinesisk take away er den såkaldte chinabox. Som navnet også giver antydninger af, så leveres denne type af take-away i en lille boks og der medfølger oftest også enten spisepinde eller bestik. Derfor er der absolut ingen opvask eller tilberedning forbundet med en chinabox, hvilket – uden tvivl – er én af de mange årsager til, at det er en populær take-away blandt danskerne.

Hos Just Eat finder du et stort udvalg af kinesiske restauranter, der kan levere et væld af kinesiske specialiteter. De fleste af sådanne restauranter tilbyder både muligheden for at nyde den bestilte mad i deres restaurant, mens der også er mulighed for at få leveret take-away direkte til døren. Det er dog ikke kun chinabox, der er muligt, da der også kan leveres andre typer af kinesiske madretter.

Få leveret kinesiske specialiteter direkte til døren

Du finder et væld af kinesiske restauranter på JUST EAT. Det betyder naturligvis også, at du har mange muligheder for at få leveret et bredt spektrum af forskellige typer af kinesiske madretter direkte til døren. Der findes kinesiske spisesteder og restauranter hele landet over – derfor har du også rig mulighed for at få leveret kinesisk mad uanset hvor i landet, du er bosat.

I og med, at den kinesiske madkultur byder på flere hundrede forskellige madretter, så vil du med garanti også kunne finde delikat kinesisk take-away, der tiltaler dig. Der findes både orientalsk mad, der er marineret i soya eller sur-sød-sovs, mens der ligeledes også er mulighed for at finde andre kinesiske specialiteter såsom forårsruller, peking-suppe og meget andet – derfor byder JUST EAT naturligvis på kinesisk mad for enhver smag.

Bestil kinesisk mad til frokost eller aftensmad

Mange danskere er vilde med at bestille kinesisk mad med en blanding af ris, grøntsager, nudler, dumplings, forårsruller og andre goder fra det asiatiske køkken. Det er især populært blandt familier og folk, som bor sammen. I kan gå sammen om en bestilling og tilføje flere lækre kinesiske retter til ordren. Når maden er blevet leveret til hoveddøren, kan I sætte jer ned ved spisebordet og prøve de forskellige retter på kryds og tværs. Generelt er den kinesiske mad populær over hele Danmark, og du har gode valgmuligheder i storbyer som Aarhus og mindre byer som Herlev på Sjælland. Har du allerede en kinesisk yndlingsret? Bestil den i dag her på siden.

Hvilke kinesiske retter kan man bestille som take away?

Skal det være traditionelt kinesisk, har du flere gode valgmuligheder. Du kan blandt andet vælge blandt de kinesiske specialiteter nedenfor.

  • Mapo Tofu: Typisk er Mapo Tofu en vegetarisk ret med tofu i chilisauce. Du kan dog også få den serveret med oksekød eller svinekød, hvis du har lyst til det.
  • Chuan: Du kan nyde mange udsøgte kinesiske former for grillspyd, men den traditionelle form for Chuan er især med lammekød, som er blevet krydret med spidskommen, tørret chili og salt.
  • Dumplings: De små kinesiske dejpakker, som hedder dumplings, bliver typisk stegt, kogt eller dampet, og kan indeholde kød eller grøntsager. Dumplings er især populære som forret.
  • Kung pao-kylling: Kylling er også en del af det kinesiske køkken, og det gælder især for kung pao, som tilberedes med forårsløg, ingefær, tørret chili og Sichuan-peberkorn. Desuden serveres retten med stegte peanuts og grøntsager.
  • Forårsruller: Du forbinder sikkert forårsruller med det kinesiske køkken, og igen kan dette være en vegetar udgave eller med kød indeni. De kan enten spises alene eller sammen med fx ris og grøntsager.

Bestil kinesisk mad tæt på dig og hent det selv

Mange danskere, som bor i storbyer som fx København foretrækker at bestille maden og hente den selv. I stedet for at få den leveret, kan du vælge at tage ned til kinabiksen og hente bestillingen. Det er en glimrende metode til at få lidt frisk luft og bevæge benene. Du kan også spare tid på at bestille maden hjemmefra, så du ikke behøver at vente på at de tilbereder den, mens du er der.

Dette er blot fem eksempler på det lækre kinesiske køkken, og her på siden kan du bestille mange flere kinesiske retter.

Gennemgang af bestilling for kinesisk mad

Har du aldrig før prøvet at bestille kinesisk takeaway her på siden, kan du nemt gennemføre processen. Her skal du blot følge de fem trin nedenfor.

  1. Indtast en adresse.
  2. Vælg en kinesisk restaurant.
  3. Tilføj mad og drikke til bestillingen.
  4. Vælg betalingsmetode og gennemfør betalingen.
  5. Nyd et godt måltid med kinesisk takeaway