Bestil pizza København Ø
Vis
Mente du?

Pizza levering og hent-selv i København OE | Just Eat

Madretter lavet på lækre råvarer, friske ingredienser og stor kærlighed smager bedst. Hvis du drømmer om at være første parket til en ægte italiensk madoplevelse, så kan du besøge vores forskellige lokale restauranter på østerbro. De er alle sammen i høj kvalitet, når du finder dem hos Just Eat. Er det især pizzaen på østerbro, som du hungrer efter? Så kan du bestille dine favoritter med enkelte klik på vores hjemmeside eller app.

Det der oprigtigt har været et fladbrød er i dag en af de fastfood typer, der har fået fat omkring danskerne. Pizzaen på østerbro er blevet en foretrukken, populær og eftertragtet vare, når sulten skal stilles.

Den klare fordel ved at få din favorit-pizza leveret direkte til hoveddøren er, at du kan nøjes med at forlade sofaen, når vi ringer på hos dig. Herefter kan du krybe tilbage foran flimmerkassen og tænde for din yndlingsfilm eller -serie samtidig med, at du indtager det udsøgte måltid fra dit lokale pizzaria.

Er der noget mere hypnotiserende og hyggeligt over at komme ned på restauranten for at hente maden? Så kan du vælge at bestille hjemmefra, hvorefter du kan benytte dig at vores hent-selv koncept.

Den københavnske Just Eat pizza-guide

Host Just Eat kan du vælge lige netop den pizza, som du har lyst til at spise. Det kan være forskelligt, hvad du foretrækker, og det forstår vi godt, da spektret af pizza-varianter er fyldt med alsidighed. Leder du efter et ultimativt pizza-univers på østerbro? Så kan Just Eat bringe dig tættere på de lækre godter.

Spørgsmålet er, hvilke pizza-variationer den københavnske pizza-guide byder på? Du støder her på helt store klassikere, men der er også rig mulighed for at finde unikke og originale pizza-kombinationerne, som kommer til livs i de lokale pizzeriaer. De populære og eftertragtede pizzaer på østerbro er blandt andet:

 • Pepperonipizza

 • Capricciosa

 • Marinara

 • Margherita

 • Pugliese

 • Hawaiipizza

 • Kebab pizza

Løber dine tænder i vand ved tanken om pizza på østerbro som takeaway? Du kan også vælge de utraditionelle og mere moderne pizza-varianter. Her byder vores restauranter på kartoffelpizzaen, der er kreeret med friske råvarer såsom tyndskårne kartoffelskiver, mozzarella, rosmarin, salt og olivenolie. Der er også mulighed for at vælge en vegetarpizza, der kan rumme alverdens afskygninger af grønt, ost og dressing.

Uanset hvilken type pizza på østerbro, som du er interesseret i at indtage, så sørger Just Eat for, at der er et bredt og rigt udvalg af pizzeriaer. En overdådig kombination af disse giver det bedste forsøg på den italienske nationalret:

 • Pizzadej: Findes i forskellige størrelser og tykkelser med varierende ingredienser

 • Tomatsauce: Findes med milde, medium eller stærke krydderier

 • Ost: Findes med forskellige smage og varierende niveauer af cremethed

Pizza på østerbro til næste event

Du kan give dine gæster et nærende og indholdsrigt måltid mad ved at lade Just Eat levere veltilberedte, velsmagende og velkomponerede østerbro pizzaer. Det er ofte et problem, at du tror, at den traditionelle pizza kun fungerer som ægte fast- eller comfort food. Der er dog også rig mulighed for at overføre luksuriøs gastronomi til den klassiske pizza opskrift.

Det vil sige, at pizzaen har en fleksibilitet og alsidighed over sig, som ikke mange nationalretter har. Den kan tages i mange forskellige retninger, så den kan bruges til formelle og uformelle arrangementer. Du kan med fordel bruge kræfterne på at underholde gæsterne og lade Just Eat stå for afhentningen af maden. Vi hjælper gerne til:

 • Fødselsdagen

 • Konfirmationen

 • Barnedåben

 • Studenterfesten

 • Klassefesten

Den italienske spise er også velfungerende, hvis du står overfor en fodboldaften med gutterne eller har planer om at invitere den tætte vennekreds til housewarming for at introducere dem til din nye bolig. Den italienske nationalret kan bruges til mange forskellige formål og behov.

østerbros bedste pizzaer på vej hjem til dig

Spring ind i et gyldent univers af forskellige pizzaer på østerbro hos Just Eat. Vi inviterer dig indenfor til et mekka af muligheder. Du har hos os mulighed for at udforske dine egne smagsløg, og med de mange variationer kan du altid finde nye pizza-typer, som du bør smage. Du kan altid ty til din favorit, hvis det nye og spændende ikke lyder attraktivt.

Just Eat leverer ikke kun østerbros bedste pizzaer. Du kan hos os besøge Danmarks største menukort. Det kræver få og enkelte klik at bestille maden direkte hjem til din hoveddør. Find hjemmesiden eller appen frem og vælg din menu, så er vi på vej med varm og frisk mad inden længe. Det er ikke altid pizzaerne, du har lyst til, og når det er tilfældet, så udforsk vores væld af andre madmuligheder:

 • BBQ

 • Grillmad

 • Salat