Bestil pizza Odense

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kreditkort. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder

Bestil pizza take away i Odense | Just Eat

Trænger sulten sig på, og er du på udkig efter et pizzeria? Så er du kommet til det rette sted. Du behøver nemlig ikke tage helt til Italien for et lækkert stykke pizza. Her i Odense kan du nemlig også få den klassiske italienske madoplevelse, når du skal have pizza.

Der kan komme mange tidspunkter, hvor du har lyst til et stykke lækker pizza. Det kan være, at du ikke har fået fyldt dit køleskab op, at du ikke har energi til at lave mad, eller at du ganske enkelt har en særlig lyst til pizza. Uanset hvilke årsager du har, kan du med sikkerhed finde et pizzeria i Odense, hvor du med Just Eat kan få stillet sulten.

Rig mulighed for pizza i Odense

Der er rig mulighed for dig at bestille pizza. Pizzaen er nemlig blevet danskernes foretrukne type fastfood efterfulgt af burger og sushi. Takeaway har aldrig været mere populær end lige nu, og på samme måde har det aldrig været nemmere at få pizza-udbringning hjem til dig i Odense.

Antallet af pizzeriaer er vokset markant i byen, så du har god mulighed for at finde et pizzeria, der - efter din mening - leverer byens bedste pizza. Vi har samlet udvalget af pizzeriaer, så du nemt kan få et overblik. Se de italienske restauranter i Odense C her.

Uanset om det er aftensmad eller frokost, du leder efter, kan du finde et bredt udvalg af forskellige pizzeriaer, der tilbyder levering af pizza i hele Odense og omegn. Det betyder også at uanset, hvilken slags pizza, du foretrækker, så kan du hos Just Eat finde et pizzaria lige til dig her i Odense.

Har du lyst til pizza, men ved du ikke, hvilken type du skal bestille, så kan du jo blive inspireret af de mest populære pizzaer i Danmark, som er Margherita, Pepperoni, Hawaii, Vesuvio og Salat.

Bestil pizza i Odense efter dine egne præferencer

Uanset dine smagsmæssige præferencer kan du i Odense garanteret finde noget, der passer lige til dine smagsløg. Pizza er nemlig ikke bare pizza. Der findes et utal af forskellige varianter af denne ret over hele verden. Hvert land har præget retten og gjort den helt unik. Derfor kan du få mange forskellige former for pizza. Du kender sandsynligvis til italiensk og amerikansk pizza, men faktisk kan du også få mexicansk pizza. Hvis dine madpræference for dagens aftensmad, måske ikke er en pizza, så tilbyder Odense også et hav af andre madkøkkener. Du kan fx bestille sushi take away, indisk take away eller andet take away.

Du kan med garanti finde et lækkert pizzeria i Odense, der laver pizza efter lige netop din smag. Det betyder for dig, at hvad end du foretrækker italiensk pizza med en sprød, tynd bund eller du er mere til en deep pan-pizza med en masse fyld, så har du mulighed for at finde begge dele hos Just Eat. Vi er nemlig førende inden for takeaway, og vores erfaring sikrer hurtig udbringning til dig.

Hvis du enten er vegetar eller veganer så fortvivl ikke - du kan stadig nyde en lækker pizza. Flere pizzeriaer har nemlig både vegetariske og veganske pizzaer. Og derudover kan du tilmed bestille pizza uden gluten og laktose. Så der er altid en god grund til at bestille pizza. Dit lokale pizzeria i Odense kan hjælpe dig.

Der er rigtig mange pizzeriaer i Odense, så det er nemt at miste overblikket. Hos Just Eat hjælper vi dig med at finde et pizzeria, der tilbyder pizza lige efter din smag, og som du kan få leveret hjem til dig. Du kan altid nyde en pizza fra os i dine hjemlige omgivelser.

Forskellen på italiensk pizza og amerikansk pizza

Måske kender du allerede forskellen på den italienske pizza og den amerikanske pizza. Hvis ikke kan du læse videre her. Så kan du nemmere beslutte dig for, hvilken slags du skal have.

De to typer pizza adskiller sig fra hinanden på flere måder. Lad os starte med tomatsaucen. Den italienske pizza gør brug af en sauce lavet på frisk tomatpuré, hvorimod den amerikanske laves af en sauce, der har simret i lang tid.

Skorpen adskiller også de to varianter fra hinanden. Den italienske pizza har en tynd skorpe, mens den amerikanske kan fås med både tyk og tynd skorpe. Den specielle tykke skorpe kaldes også for deep pan, da pizzaen bages i en pande.

Ved en italiensk pizza benyttes få gode ingredienser og er derfor ganske simpel. Fyldet til den amerikanske pizza kan fås i mange varianter. Hvilken én er din favorit? Du kan nemt bestille begge typer pizza lige her hos os - så sørger vi for, at den er brandvarm, når den kommer hjem til dig i Odense.

Pizza som gastronomi eller fastfood?

Ofte sammenlignes pizza med andet fastfood. Og jo, pizza er en form for fastfood, men det kan i høj grad også være en gastronomisk oplevelse i særklasse. Derfor har du også mulighed for at finde restauranter, der tilbyder dig en unik smagsoplevelse med lækker pizza.

Hos Just Eat finder du et stort udvalg af pizzeriaer, der kan tilbyde dig en kulinarisk oplevelse, hvis du efterspørger dette. Og på samme tid kan du finde pizzeriaer til en hurtig omgang tømmermændsmad.

Mange pizzeriaer i Odense holder næsten døgnåbent, så en hurtig omgang pizza er altid let tilgængeligt for dig. Så kan du jo selv vurdere, om din pizza skal nydes med en iskold Coca-Cola eller måske et glas rødvin.

Odense byder på noget for enhver smag, hvad end om du foretrækker en italiensk pizza fra et ægte italiensk pizzeria eller derimod en mere fastfood-inspireret udgave af pizzaen, så kan Just Eat hjælpe dig med sulten. God appetit.

Bestil alverdens pizzaer i Odense

Stort set alle verdens lande har deres version af en pizza. Den oprindelige opskrift stammer fra Italien, og skal det være traditionelt italiensk, bør du bestille en pizza med rød tomat, mozzarella og basilikum. Dette anses for at være den "rigtige" italienske pizza, som i øvrigt også bærer de tre farver rød, hvid og grøn fra støvlelandets flag.

Den italienske pizza adskiller sig fra den amerikanske med sin tynde skorpe. De amerikanske pizzaer kan nydes både med tynd eller tyk skorpe, men er især kendt for den tykke skorpe, også er kendt som "deep pan", netop fordi pizzaen bliver bagt i en pande. Flere fynboere er også vilde med tyrkisk pizza, som også kaldes for Pide. Det er sprødt brød i en aflang form, som typisk deles op i "felter", der dækkes med forskellige former for fyld.

Foretrækker du en bestemt form for pizza i fx Odense Centrum, kan du nemt finde frem til din yndlingsvariant. Pizzeriaerne i Odense er kategoriserede alt efter tyrkiske, italienske, amerikanske og de andre populære varianter.

Hvilken slags pizza skal du bestille i Odense?

Kaster du blikket på pizza takeaway i Odense V, er der flere gengangere, som kan betragtes værende blandt de mest populære pizzaer. Hvis du mangler inspiration til dagens bestilling, kan du tjekke listen nedenfor.

  1. Margherita: Den originale italienske pizza med landets farver rød, grøn og hvid. Bestil en Margherita pizza i Odense med tomat, mozzarellaost og basilikum.
  2. Pepperoni pizza: Her på siden er pepperoni-pizzaen den pizza, der er mest bestilt af danskerne.
  3. Hawaii pizza: Skal der ananas på en pizza eller ej? Det er altid en stor debat, men der er ingen tvivl om at mange danskere er vild med varianten. Den er i hvert fald blandt de mest populære, når folk bestiller pizzaer i Agedrup og andre steder i Odense.
  4. Skinkepizza: Måske er danskerne mest til de simple løsninger. Listen med de populære pizzaer i Odense og resten af Danmark afrundes af en simple men lækker løsning med tomat, ost og skinke.