Bestil pizza Roskilde

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil pizza take away i Roskilde | Just Eat

Har du lyst til pizza i Roskilde? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i byen finder du et stort udvalg af italienske restauranter og pizzeriaer. Og så behøver du ikke engang at tage til Italien for et autentisk italiensk måltid.

Der kan være mange tidspunkter, hvor pizza er det oplagte valg, nemlig hvis køleskabet er tomt, hvis du ikke kan finde lysten til at skulle lave mad, eller hvis du blot har lyst til at forkæle smagsløgene lidt med en god pizza. Der kan være mange årsager til, at frokosten eller aftensmaden skal stå på pizza. Uanset grunden, så er du kommet til det helt rette sted.

Nem levering af pizza i Roskilde

Just Eat er Danmarks største leverandør af udbringning af pizza. Hos os er du sikret en hurtig og effektiv levering, hvor maden kommer lige til din dør. Det er da ligetil. Her finder du vores udvalg af italienske restauranter og pizzeriaer i Roskilde.

Faktisk er pizzaen danskernes favorit takeaway-mad, og takeaway er særdeles populært. Og ikke uden grund for det er et nemt og hurtigt måltid i hverdagen - så er det jo godt, at mulighederne for udbringning af pizza i Roskilde er mange.

Uanset, hvilken slags pizza du er ude efter, kan du sagtens finde det her i Roskilde by. De mange pizzeriaer udbyder noget for enhver smag, så det er bare at kaste sig ud i det. Hvis du ikke ved, hvilken pizza du vil bestille, kan du blive inspireret af de mest populære pizzaer i Danmark, som er Margherita, Pepperoni, Hawaii, Vesuvio og Salat.

Skal du have italiensk eller amerikansk pizza i Roskilde?

Danskerne er vilde med pizza og det gælder bestemt også i Roskilde. Her tænker vi ikke nødvendigvis kun på den originale og traditionelle opskrift på italiensk pizza. Mens du bestemt kan finde gode muligheder for italiensk pizza som fx margherita med tomat, basilikum og mozzarellaost, kan du også vælge andre varianter. Er du mere til en sprød og sjasket tyrkisk pizza med flere forskellige slags fyld? Eller måske er du fan af de mere danske udgaver som fx den populære salatpizza med dressing og kebab? Der er naturligvis også mange andre gode muligheder for at få amerikansk pizza med en dyb bund, som mætter godt. Det hele handler om hvad du og dine nærmeste er mest til, og heldigvis byder flere pizzeriaer i Jylling og andre steder i Roskilde og omegn på levering af amerikanske, italienske, mexicanske og andre internationale pizzaer.

Bestil pizza i Roskilde og tag på stranden

Hvis du mangler gode ideer til en date med din bedre halvdel, kan du fx bestille pizza i Gadstrup og nyde den ude i naturen. Flere i Roskilde benytter hjemmesiden til at finde frem til et pizzeria, hente pizzaerne selv og tage ud til fx Karlstrup Strand eller Jersie Strand. Det kan især være hyggeligt og romantisk ved solnedgang, som bestemt vil være med til at skabe mindeværdige oplevelser. Hvis du ikke bor i nærheden af stranden, kan du naturligvis også tage pizza med på picnic i Roskilde, ude i skoven eller i parken.

Trin-for-trin guide til bestilling af pizza i Roskilde

Det bør ikke tage dig mere end ti minutter at bestille pizza i byen og få den leveret eller hente den selv. Følg denne trin-for-trin guide til bestilling af pizza i Roskilde centrum eller andre steder i omegnen, eller hvis du vil bestille take away andre steder i landet som i Randers, hvor du kan nemt kan bestille pizza eller sushi:

  1. Indtast en adresse.
  2. Vælg et spisested.
  3. Klik på pizza, tilbehør og drikkevarer, som du ønsker at tilføje til din kurv.
  4. Beslut om du ønsker levering af din pizza eller at hente pizzaerne selv
  5. Afslut bestillingen og betal