Hvor vil du bestille Sandwich fra?

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Sandwich & Bagels levering og hent-selv | Just Eat

Sandwiches er noget, der findes i mange varianter. Det er ensbetydende med, at det både kan være en sund fornøjelse, men også det modsatte. Hvis du leder efter sandwich eller bagel, hvad end du skal have en hurtig frokost eller nem aftensmad, så finder du løsningen hos JUST EAT.

Her på siden har du et utal af muligheder for at bestille sandwich takeaway, der naturligvis kan leveres lige til døren – uanset om du er hjemme eller på kontoret.

Oftest falder valget på en sandwich eller en bagel til frokost, hvis du søger en nem løsning, der hverken er præget af fastfood eller bestående af rugbrødsmad, der hurtigt kan vise sig at blive kedelig og triviel.

Bestil sandwich hos din foretruke sandwichleverandør via JUST EAT og vær sikker på, at du får den leveret til døren – på denne måde kan du bruge din tid andetsteds, hvad end det indebærer, at du kan arbejde en kende mere fokuseret eller du i stedet kan slappe mere af.

Der findes sandwiches til enhver

Oprindeligt stammer sandwichen fra 1700-tallet, hvor den er opkaldt efter John Montagu, der var den fjerde jarl af Sandwich. Siden dengang har sandwichen gennemgået en stor udvikling, da du i dag kan få denne spise i et væld af varianter.

Den oprindelige sandwich blev lavet på hvidt brød, men i dag er sundere alternativer også en mulighed, hvis du f.eks. foretrækker groft eller glutenfrit brød, når du bestiller din sandwich levering.

Der kan ikke gives en definition af den perfekte sandwich. På lige fod med øvrige madretter, så handler det om smag og behag, hvorfor det også er personlige præferencer, der definerer hvilken type af sandwich, du foretrækker.

Du kan dog være sikker på, at du kan bestille netop dén sandwich her hos JUST EAT – og vi står ligeledes står for en hurtig sandwich udbringning, så du ikke skal hungre efter din lækre sandwich eller bagel i for lang tid.

Sandwich er den nemme løsning

For mange er en sandwich ikke en synderligt spændende løsning, hvis du ønsker at nyde take-away til aftensmad eller til frokost. Faktum er dog, at sandwiches findes i alle afskygning, hvorfor du naturligvis også kan finde en sandwich, du synes er lækker og som passende kan være din aftensmad eller frokost.

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at en sandwich- eller bagel udbringning er en nem løsning. Det kræver hverken, at du tilbereder noget på egen hånd, du slipper for opvask og samtidig får du et måltid, der både mætter og er nærende.

Ovenstående er også årsagen til, at det er en skam, at sandwichen ikke er mere udbredt i Danmark. Det skyldes dog – med stor sandsynlighed – at folk fortsat har en meget fastlåst idé om, hvad en sandwich er. Det er dog et faktum, at en sandwich både er sundere og mere spændende end langt de fleste drømmer om.

Hos JUST EAT har vi samlet en lang række lækre takeaway-restauranter hos hvem, du kan bestille både lækre sandwiches, bagels og tilmed også wraps.