Hvor vil du bestille Sushi fra?

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil sushi take away nær dig | Just Eat

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at sushi er en særdeles populær spise blandt danskerne. Det er en eksotisk madret, der er blevet accepteret af det danske folkefærd i høj grad, hvilket bl.a. har resulteret i, at sushirestauranter åbner på række fordelt over hele landet. Derfor har du også et utal af muligheder for at bestille take away sushi.

På trods af, at der findes et væld af restauranter med et stort udvalg af sushi, der er indrettet på en sådan vis og med et koncept, der definerer at maden spises i restauranten, så er sushi i høj grad en spise, der forbindes med take-away. Derfor er sushi take away også noget, der er efterspurgt af mange – og sushi levering er muligt hele landet over.

Træt af triviel og usund take away?

Hvis du er træt af triviel og usund take-away, så bestil sushi – det er ikke blot et sundere, men bestemt også et både mere velsmagende og sundere alternativ. Det bør dog understreges, at sushi oftest er et mere bekosteligt alternativ, men det ændrer dog ikke på det faktum, at det bestemt må siges at være pengene værd, da det smager formidabelt.

Der findes en lang række sushirestauranter, der er baseret på et koncept, der bygger på sushi udbringning. Som det nævnes tidligere, så er det en spise, der er blevet taget særdeles godt imod. Derfor findes der restauranter over hele landet, der har specialiseret sig i take-away sushi – og disse restauranter finder du naturligvis hos Just Eat.

Har du aldrig smagt sushi?

Sushi er en spise, der deler vandene; enten er du vild med den japanske spise ellers tiltaler det dig ikke synderligt. Hvis du endnu ikke har smagt sushi, så er der en sandsynlighed for, at du virker en kende afskrækket. Det er ganske naturligt, da det er en relativt utraditionel spise, men tag modet til dig og giv sushi et forsøg – du kommer ikke til at fortryde det.

Heldigvis forholder det sig således, at der findes et væld af varianter af sushi. Er du ikke synderligt begejstret for tun, så kan du i stedet overveje laks eller rejer. Hvis du derimod ønsker at afholde dig fra fisk, så findes der også sushi med både kylling, and og grøntsager – og derfor finder du med garanti også en form for sushi, der tiltaler dig.

Kvaliteten af sushi kan variere

I og med, at der findes et bredt spektrum af sushirestauranter rundt omkring i Danmark, så skal du også være klar over, at kvaliteten af sushi kan variere. Er du bosat i Københavnsområdet, så er Sticks'n'Sushi et oplagt bud på en leverandør af lækker, velsmagende sushi, hvor kvaliteten tydeligt er i top.

Ydermere, så bør det også understreges, at den samlede oplevelse kan forøges, hvis du vælger at spise ude. I denne forbindelse kan du med fordel se nærmere på en restaurant, der er baseret på Running Sushi-konceptet, hvor maden kører rundt på et bånd og du blot kan udvælge de stykker mad, du synes virker tiltalende.

Din lokale sushi stammer ikke fra Japan

Det siges at sushi ikke stammer fra Japan, men i stedet fra det sydøstlige Asien. Traditionelt set havde den smag af stærk ost, da den rå fisk blev pakket ind i fermenterede ris. Det var med til at gøre fisken holdbar på lang tid, og risene blev kasseret når det var tid til at spise fisken. Den slags sushi hedder funazushi og kan stadigvæk findes i Japan.

Uanset hvor sushi stammer fra, er der ingen tvivl om at den i dag er blevet populær over hele verden i dag. Mens du sagtens selv kan gå i køkkenet og tilberede dine makiruller, er det nok nemmere at bestille sushi tæt på dig. Det gælder især, hvis du får leveret sushi i storbyer som Aarhus, Aalborg eller København. Men fortvivl ikke, den asiatiske ret er blevet så populær i Danmark at du kan få den leveret til døren i store som små byer.

Sushi for begyndere

Det kan nærmest virke som at lære et helt nyt sprog at bestille sushi. Her får du mulighed for at dykke ned i en spændende verden med gari, maki, nigiri og andre sushi-varianter, som bliver gennemgået nedenfor.

  • Inside-out: Her bliver sushi vendt på vrangen. Det betyder at ris bliver rullet ind i sprød tang, og i dette tilfælde pyntes det yderste lag ris med rød, hvid eller sort sesam.
  • Maki: Sushiruller i form af maki er ris og fyld pakket ind i tang Du kan få både store som små makiruller. De store ruller indeholder flere stykker fyld, mens små makiruller har et enkelt stykke fyld som fx fisk eller et stykke grønt.
  • Nigiri: Dette betyder "finger" på japansk, og henviser til størrelsen, som ikke bør overgå din lillefinger.
  • Sake: Overvej gerne at bestille japansk risvin, som hedder Sake, når du får sushi takeaway. Det går især godt sammen med fisk, og kan faktisk nydes både kold eller varm.
  • Sashimi: Denne variant dækker over rå fisk, som er blevet skåret i fine skiver. Sashimi leveres ikke med grøntsager, ris eller tang og er anrettet i form af en blomst, der serveres med ingefær, sojasauce og wasabi.

Sådan bestiller du sushi

Mens du nemt kan klikke dig ind på valgmuligheder for fx at bestille sushi i Midtjylland, kan du også indtaste din adresse. På den måde finder du hurtigt sushi ret tæt på dig. Følg disse trin-for-trin for bestilling af sushi.

  1. Indtast din adresse (hjem, kontor, eller lignende).
  2. Vælg dit sushi-sted.
  3. Tilføj dine yndlingsretter til din bestilling.
  4. Vælg din betalingsmetode.
  5. Vent på maden og nyd sushi i dag.

Let frokost til kontoret

Du kan naturligvis bestille sushi både til hjemmet, kontoret eller et tredje sted på Sjælland eller andre steder i landet. Mange danskere er vilde med at få sushi til frokost, som ikke ligger for tungt i maven. Uanset hvor du er i Danmark, kan du få sushi leveret til dig i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem leverer sushi?

Just Eat leverer sushi direkte til din hoveddør. Det eneste du skal gøre er at udvælge restauranten du gerne vil have levering fra og foretage en bestilling.

Hvordan finder jeg sushi nær mig?

Find restauranter som tilbyder sushi take away og levering nær dig ved at indtaste din addresse eller dit postnummer i boksen øverst på siden og tryk på knappen "Søg".

Hvordan bestiller jeg sushi take away hos Just Eat?

For at bestille sushi take away fra Just Eat skal du blot indtaste dit postnummer og gennemse vores brede udvalg af restauranter i nærheden af dig. Når du har fundet din yndlingsrestaurant med sushi på menuen, skal du tilføje din favorit sushi til din kurv og betale online.

Hvor meget koster det at få sushi leveret?

Prisen på sushi levering kan varierer. Prisen kan afhænge af, hvor langt fra restauranten du bor. Nogle restauranter har kampagner, hvor du kan få gratis levering. Find din foretrukne sushi restaurant og gennemse deres menukort.

Hvordan bestiller jeg vegetarisk sushi?

De vegetariske muligheder for sushi take away varierer fra restaurant til restaurant. Vælg en af vores restauranter, der tilbyder sushi, og tjek dens vegetariske muligheder.

Hvordan bestiller jeg vegansk sushi?

Muligheder for veganske sushi varierer fra restaurant til restaurant. Det er bedst, at du dobbeltjekker menuen på restauranten, som tilbyder sushi take away, før du bestiller.

Er sushi take away glutenfri?

Hvis du ønsker glutenfri sushi, er det vigtigt, at du tjekker den enkelte restaurants glutenfrie muligheder. De gutenfrie muligheder varierer fra restaurant til restaurant.

Er alle sushi take away muligheder halal?

Det er ikke alle restauranter, der tilbyder sushi take away, der har halal. Det er vigtigt, at du tjekker restaurantens egen muligheder for halal inden du foretager en bestilling.

Hvilke restauranter har sunde sushi take away muligheder?

Hvis du gerne vil have sund mad, når det kommer til sushi, skal du tjekke restaurantens eget menukort. De sunde madmuligheder restauranterne tilbyder varierer fra restaurant til restaurant.

Hvilke restauranter har sunde sushi take away muligheder?

Hvis du gerne vil have sund mad, når det kommer til sushi, skal du tjekke restaurantens eget menukort. De sunde madmuligheder restauranterne tilbyder varierer fra restaurant til restaurant.