Bestil sushi Aalborg

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil sushi take away i Aalborg | Just Eat

Oprindeligt stammer sushi fra Japan, men i dag kan denne ret findes overalt i verden i mange varianter. Sushi er således blevet moderniseret og nyfortolket. Dette gælder også i Danmark, hvor sushi er blevet en ret, som danskerne og aalborgenserne har taget godt imod.

Find sushi i Aalborg

Nye sushirestauranter springer frem i Aalborg, og sushi som take away er populært som aldrig før. Og i modsætning til andre take away-muligheder som pizza og burger er sushi tilmed et sundere og elegant måltid. Så du har rig mulighed for at nyde en lækker omgang sushi i ‘Nordens Paris’ leveret lige hjem til dig i Aalborg via Just Eat. Her finder du vores udvalg af japanske restauranter i Aalborg.

Hvad enten du skal forkæle dig selv eller skal en tur i ‘Gaden’, så er sushi altid ideel til starten på en god aften. Med de mange sushirestauranter i Aalborg er du sikker på at finde udsøgt sushi, der falder lige i din smag. Måske finder du endda en sushirestaurant, der bliver dit nye favoritsted. De mange sushirestauranter adskiller sig på flere punkter ved enten at fokusere på en eksklusiv madoplevelse i selve restauranten, eller også prioriterer de take away.

Sushi har været på menuen i mange år

Sushi har været på menuen i Danmark i mange år, og det har medført nye koncepter som f.eks. running sushi, der også er blevet et udbredt fænomen i Aalborg. Og populariteten for den japanske spise lader kun til at stige fremover. Så du har altid god mulighed for at nyde en omgang lækker sushi.

Sushi er den sunde take away

Hvis du er træt af at få pizza og burger hver gang, du skal have take away, så er sushi garanteret noget for dig. Sushi passer godt til dig, som ønsker et sundere måltid, men samtidig vil gøre brug af hurtig take away. De mest udbredte typer af fisk for sushi er tun, laks, makrel og skaldyr. Og du vil garanteret blive fristet til at prøve nye anretninger. Næste gang du vil bestille en hurtig omgang mad, er velsmagende sushi et godt alternativ til dig.

Med de mange sushirestauranter i Aalborg er du sikker på at finde én, der laver den bedste sushi, som du kan få leveret hjem. Takket være de mange nyfortolkninger og varianter byder sushirestauranterne på noget for enhver smag. Hos Just Eat er du sikker på at blive fristet med lækker take away - og med hurtig bestilling og levering bliver det ikke nemmere.

Hvor meget sushi skal jeg bestille som take away?

Det kan altid være svært at vurdere, hvor meget sushi du egentlig skal bestille. Så her kommer et bud på det. Generelt skal du beregne 15 stykker sushi per person. Men det afhænger selvfølgelig af, hvor meget sulten trænger sig på. Nogle gange er 10 stykker passende, og andre gange er det nødvendigt med 20 stykker. Du kan dog altid bestille et stort udvalg af tilbehør hos de enkelte sushirestauranter, så du er sikker på at blive mæt.

Traditionelle retter fra det japanske køkken inkluderer bl.a. misosuppe og lune edamamebønner, og begge retter egner sig godt som tilbehør eller som en forret til din sushi.

Er sushi noget for mig?

Mange har klare holdninger til sushi, og enten elsker man det, eller også hader man det. Det er især tanken om at spise rå fisk, der for mange er grænseoverskridende. Men hvis du har modet på at prøve denne spise, vil du sikkert blive vild med det. Og så er Just Eat lige ved hånden med hurtig take away til dig i Aalborg.

Hvis du er vegetar, har du stadig mulighed for at spise sushi. I stedet for fisk får du grøntsager oven på risene. Vær opmærksom på at udbuddet af vegetarisk sushi på menukortet kan være varierende hos restauranterne. Du har tilmed mulighed for at bestille din sushi med and og kylling i stedet for fisk.

For den bedste madoplevelse er det vigtigt, at du orienterer dig om restauranten, da kvaliteten af sushi kan variere meget.

Undrer du dig over, hvorfor sushi fra supermarkedet smager anderledes end sushi fra en restaurant? Så snart en fisk er blevet skåret, indgår fisken i en kemisk reaktion med ilt, hvor fiskens smag ændres. Hvis du bestiller frisk sushi, får du derfor den bedste madoplevelse.

Sådan spiser du sushi korrekt

Hvad enten du er en erfaren sushi-entusiast eller en nybegynder, er det altid nyttigt at vide, hvordan man egentlig spiser denne ret på den rigtige måde. Og så kan du jo samtidig blære dig over for dine venner eller din kæreste, når I bestiller take away i Aalborg.

Start med at tage dit stykke sushi og vend det på hovedet så fisken er nederst. På den måde kommer fisken først i kontakt med tungen, og din smagsoplevelse bliver bedre. Denne metode hjælper ligeledes til at undgå for meget soja på dit stykke, da risene suger meget af sojaen til sig og overtager smagen.

Oftest får du syltet ingefær med til din sushi. Ingefæren skal udelukkende bruges som en opfrisker til munden mellem hvert enkelt stykke sushi, så du bedre kan smage den lækre fisk. Ligeledes får du også wasabi med i din take away, men vær påpasselig med, hvor meget du smører på din sushi, da restauranten allerede har brugt den optimale mængde.

Rækkefølgen, som du spiser din sushi i, er heller ikke ligegyldig. Det er en god idé, at begynde med skaldyr og de hvide fisk først og derefter spise de fede fisk som makrel, laks og tun. Om du spiser sushi med spisepinde eller med fingrene er ikke så afgørende. Begge måder er acceptable - også i Japan. Nu kan du nemt bestille take away-sushi fra din lokale sushirestaurant i Aalborg.