Sushi

Delivered to your home within a few clicks

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kreditkort. Velbekomme!

Different payment methods

Sushi levering og hent-selv i København N | Just Eat

Sushi er stort på Nørrebro. For alle er vilde med sushi. Det gælder, uanset hvilken alder du har, hvor meget du tjener, og hvad du laver til daglig. For det store udvalg af forskellige slags sushi sikrer, at der altid er en sushi-variant, der passer til dine smagløg.

Her på siden har vi samlet den bedste sushi på Nørrebro. Så brug listen på siden til at finde god sushi på Nørrebro. Skulle der være en enkelt person eller to på Nørrebro, der ikke kan lide sushi, tilbyder mange af restauranterne masser af andre lækre alternativer, du kan bestille til vedkommende.

Sushi take away eller udbringning på Nørrebro

Når du bestiller sushi her fra siden, kan du både få sushi som take way og med udbringning på Nørrebro. Hvilke valgmuligheder der er for udbringning og take away, fremgår af beskrivelsen af de enkelte restauranter.

Så er du rigtig Nørrebro-sulten efter sushi, starter dit japanske kulinariske eventyr lige her. Her er sushi i mange forskellige prisklasser. Flere af restauranterne tilbyder også praktiske pakkeløsninger, der gør det muligt for alle at få sushi til en fornuftig pris – uanset om I bare er jer to, der hygger sammen derhjemme, eller du har hele familien på besøg.

Nyd din sushi take away på Nørrebro

Nørrebro er en mangfoldig og interessant bydel med flere grønne områder. Gå en tur omkring Søerne eller tag på en cykeltur rundt på Nørrebro. I Nørrebroparken kan du mødes med venner, når solen skinner og det er til at være udenfor. Bestil sushi take away og lad snakken flyde. Nørrebroparken er en lille grøn oase ved Nørrebrogade, hvor der som regel er masser af liv i byen. 

På Nørrebrogade er det muligt at shoppe fra flere kendte butiksmærker, men du finder også specialbutikker. Nørrebro rummer mange befolkningsgrupper med vidt forskellig baggrund. Her er studerende, kunstnere og børnefamilier, der alle nyder godt af bydelens mange kulturelle tilbud. Især Sankt Hans Torv tiltrækker folk til musikarrangementer og caféliv. Sankt Hans Torv er et af de mest trendy steder i København og tæt på Sankt Hans Torv ligger Elmegade, der har små designerbutikker. Jægersborggade er en anden populær gade, hvor folk fra Nørrebro mødes til en øl, kaffe eller til noget mad.

Sushi restauranter på Nørrebro

Der er flere gode sushi steder på Nørrebro, så du kan bestille take away for nem og hurtig mad. En del slår sig ned på et tæppe eller bænk på Assistens Kirkegården, da stedet nærmest fungerer som en park. Her kan sushien nydes og snart kan byrummet indtages igen, når Nørrebrogade summer af liv lige uden for. Vil du have specialøl til din sushi, kan du tage forbi Nørrebro Bryghus. Her brygges mange forskellige øl, og Bryghuset er i sig selv en arkitektonisk oplevelse at gå rundt i, da det er en klassicistisk murstensbygning fra 1857. Nørrebro har rigtig meget at byde på. Her er rig mulighed for spændende kulturmøder, sommerhygge i Nørrebroparken og shopping i Nørrebro Bycenter.