Bestil sushi Odense

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil sushi take away i Odense | Just Eat

Vil du nyde lækker Uramaki, Nigiri eller Temaki i dag? Så bestil sushi take away i Odense her hos Just Eat, og nyd dine sushiruller i ro og mag i dit eget hjem. Og, hvis du vil hjælpe andre med at nyde godt af sushi, kan du ansøge om at blive cykelbud i Odense, og levere mad fra en af vores mange restauranter.

Tag sushi take away med i Munke Mose i Odense

Ligesom for andre spisesteder i byen, er de fleste sushirestauranter at finde i centrum af Odense. Det lægger op til at bestille sushi i sushi i Odense C og nyde det ude i det fri. Du kan fx gennemføre en bestilling af sushi takeaway her på siden, hente det på restauranten, og tage det med i Munke Mose parken, som mange fynboere er vilde med at besøge. Der er naturligvis mange andre områder i byen, som er oplagte til en sushi picnic, og det gælder skam også for sushi i Agedrup og andre steder i Odense omegn.

Netop sushi er glimrende til en picnic, da du ikke behøver bestik. Du får tit spisepinde med fra restauranten, og der er heller ingen, som ville sige noget til hvis du spiser store eller små makiruller med fingrene. Det vigtigste er at nyde maden og selskabet, samt at passe på naturen.

Er du til varm eller kold sushi?

Der er sushiruller, som serveres varme, mens andre serveres kolde. Det samme gælder sake risvinen, som kan nydes både varm eller kold. I det hele taget er det noget af det fantastiske ved denne madspecialitet, da det ligger op til at du kan nyde det lige som du har lyst til. Det gælder også for bestillingen af maden. Mens du kan vælge at få sushi som take away leveret fra Just Eat til din hoveddør i Odense, kan du også hente den selv fra sushirestauranten. Det er helt op til dig at vælge.

Bestil sushi i Odense – trin for trin

Nedenfor får du et kort og hurtigt overblik over den nemme proces for bestilling af sushi i Odense. Har du besluttet om du skal have det leveret eller hente det selv?

  1. Indtast en adresse i Odense M eller lignende.
  2. Vælg en sushirestaurant.
  3. Sammensæt din bestilling.
  4. Vælg enten afhentning eller levering.
  5. Gennemfør din bestilling og betal.
  6. Nyd din sushi i Odense.