Bestil sushi Randers

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kreditkort. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder

Bestil sushi take away i Randers tæt på dig | Just Eat

Du kan altid få lækker sushi take away i Randers. Du kan bestille lige her hos Just Eat, hvor du enten kan få dine favorit sushiruller leveret til din dør eller som hent-selv, hvis det passer dig bedre.

Få sushi take away fra centrum af Randers

Ikke overraskende ligger de fleste sushi restauranter i byen i Randers Centrum. Heldigvis behøver du ikke at tage hele vejen derind for at kunne servere nigiri, makiruller og andre godterier til frokost eller aftensmad. Her på siden kan du bestille sushi i Randers nord, syd, øst og vest og få det bragt helt frem til din hoveddør.

Nyd sushi leveret til din dør i Randers

Du kan bestille mange slags sushiruller som levering i Randers og omegn. Deriblandt er der flere danske udgaver af denne japanske madspecialitet og det får du tre eksempler på nedenfor.

 • Sushi med ost: Danskerne er glade for ost, og det kan man se ved bestillingerne af sushi i Randers. Japanerne ville nok ikke tilberede sushiruller med ost, men det gør danskerne. Faktisk er sushi med Philadelphiaost en af de mest populære varianter her i landet.

 • Californiske ruller: Som du kan høre på navnet stammer disse sushiruller fra USA og ikke fra Japan. Det er en sushirulle blandt andet med krabbekød, hvide sesamfrø, mayonnaise, avocado og naturligvis ris.

 • Tempura sushi: Den stegte sushi stammer også fra Nordamerika, og den er endnu en favorit blandt danskerne. Blandt andet kan du få de førnævnte californiske ruller som stegt sushi, og du kan også få koreanske BBQ ruller i Tempura stil.
 • Overvej at spise sushi take away ved vandet i Randers

  Uanset hvor du bor i Randers, har du sikkert ikke langt til Havndal. Her er det oplagt at finde en sushi restaurant i dette område og hente det på vej ud til vandet. Du kan planlægge en romantisk eller bare hyggelig aften med dem du holder mest af, hvor I spiser sushi ved Treå Møllebugt. Lige meget om du bestiller sushi i Havndal, Langå, eller et tredje sted, skal du blot gøre følgende:

  1. Indtast en adresse.
  2. Vælg en sushi restaurant.
  3. Tilføj sushi og drikkevarer til din bestilling.
  4. Gennemfør din sushi bestilling i Randers ved at betale.