Hvor vil du bestille fra?

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kreditkort. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder

Bestil take away i Danmark | Just Eat

Der er mange gode årsager til at bestille kinesisk takeaway eller anden mad fra en leveringstjeneste. Mest af alt kan du spare både tid og kræfter ved at lade en anden person stå for madlavningen i dag. Uanset om du har travlt med studiet eller arbejdet, eller du blot ikke har lyst til at gå i køkkenet, kan du bestille mad direkte til hoveddøren i København, i Aalborg eller ethvert andet sted i Danmark.

Bestil mad i de største byer i Danmark

Plantebaseret take away i Danmark

Den danske madkultur omfavner mad fra nær og fjern, og det gælder også såvel vegetariske som veganske valgmuligheder. Når du bestiller takeaway i Danmark kan du både finde spisesteder som udelukkende fokuserer på plantebaseret mad og restauranter med spiseretter til veganere og vegetarer i fx København. Uanset hvad kan du forvente en høj kvalitet af smagsfyldte retter, der inkluderer ingredienser i bedste kaliber. Du behøver ikke nødvendigvis selv at være veganer eller vegetar for at gå efter en af disse valgmuligheder for takeaway tæt på dig, da mange danskere nyder at være fx veganer for blot en aften.

Kun fantasien sætter grænser for madbestilling

Kinesiske, veganske, eller vegetarretter er alle blot få eksempler på etter, som du kan bestille til hjemmet, kontoret eller ethvert andet sted i Danmark. Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser for hvilken mad, der skal serveres til frokost eller aftensmad i dag. Du kan naturligvis også bestille takeaway i morgentimerne eller når du blot har lyst til en lækker snack. Med de mange spisesteder, som er spredt ud over hele landet, vil du stort set altid have mulighed for at få stillet sulten, uden at du selv skal stå for madlavningen. Spørgsmålet er, om det skal være pizza, kebab, stegt flæsk eller noget helt fjerde?

Sådan bestiller du take away i Danmark

Det er nemmest at du indtaster din adresse, som giver dig mulighed for at se de lokale restauranter der er tæt på dig. Her skal du blot gøre følgende for at gennemføre din bestilling:

  1. Indtast din leveringsadresse.
  2. Udvælg spisestedet.
  3. Vælg retter fra menukortet.
  4. Betal og gennemfør din bestilling.
  5. Modtag maden og nyd oplevelsen.

Hvilken take away har du lyst til i dag?

Hvis du er på bar bund i forhold til hvilken mad, du har lyst til, kan du overveje nogle af landets mest populære valgmuligheder. Mange danskere bestiller pizza hver uge, hvor salat pizza især er en klar vinder hos store som små. Danskerne har også taget de amerikanske burgere til sig, og der findes nærmest intet bedre end at sætte tænderne i en saftig burger. For såvel pizza som burger kan det være en god ide at tilføje sprøde pomfritter. I en helt anden boldgade har vi også sushi, som alle er vilde med at spise i Danmark. Forhåbentligt har det givet dig en smule inspiration til bestilling af take away, som du kan gå videre med. Bestil mad nu og få stillet sulten.