Hvor vil du bestille fra?

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil mad og take away online i Danmark | Just Eat

Vores store udvalg af restauranter over hele Danmark, gør det nemt og overskueligt at bestille mad til udbringning online. Der kan være mange gode årsager til at bestille mad online fra Just Eat, som for eksempel kinesisk mad, sushi eller saftige burgere.

Du spare både tid og kræfter ved at bestille din mad som levering direkte hjem til dig. Og, dette er uanset om du har travlt med studiet, arbejdet eller du blot ikke har lyst til at gå i køkkenet, kan du bestille mad til udbringning. Om det er morgen, middag, aften eller nat har heller ingen betydning.

Bestil udbringning af mad i de største byer i Danmark

Udbringning og levering af mad lige til døren

Den danske madkultur omfavner mad fra nær og fjern, såsom burgere, sushi, pizza og kebab. Det gælder også såvel vegetariske og veganske valgmuligheder. Når du bestiller madlevering i Danmark, kan du finde spisesteder, der udelukkende fokuserer på plantebaseret mad og restauranter med retter til veganer og vegatarer. Om end du ønsker vegansk mad leveret i København eller Odense, er vi sikre på, at du kan finde det her på Just Eat.

Når du bestiller madudbringning, kan du, når du bestiller, uanset om det er en saftig burger eller en smagsfuld sprød vegetarisk salat, altid forvente høj kvalitet af smagsfyldte retter, der altid inkluderer ingredienser af den bedste kaliber. Der er derfor ingen forskel på om du spiser kød, vegansk mad eller vegetarisk mad, for at få leveret mad af høj kvalitet tæt på dig.

Kun fantasien sætter grænser for din madlevering

Kinesiske, veganske, eller vegetarretter er alle blot få eksempler på retter, som du kan bestille til hjemmet, kontoret eller ethvert andet sted i Danmark. Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser for hvilken slags mad, der kan serveres til frokost eller aftensmad hjemme hos dig i dag.

Du kan naturligvis også bestille levering af mad i morgentimerne, hvis du har lyst til noget lækker morgenmad, eller når du blot har lyst til en lækker snack. Med de mange spisesteder, som er spredt ud over hele landet, vil du stort set altid have mulighed for at få stillet sulten, uden at du selv skal stå for madlavningen, når du bestiller udbringning af mad. Spørgsmålet er om det skal være pizza, kebab, stegt flæsk eller noget helt fjerde?

Hvilken madret vil du have leveret i dag?

Hvis du er på bar bund i forhold til hvilken mad, du har lyst til, kan du overveje nogle af landets mest populære valgmuligheder. Mange danskere bestiller pizza hver uge, hvor salat pizza især er en klar vinder hos store som små. Danskerne har også taget de amerikanske burgere til sig, og der findes nærmest intet bedre end at sætte tænderne i en saftig burger. For såvel pizza som burger kan det være en god ide at tilføje sprøde pomfritter. I en helt anden boldgade har vi også sushi, som alle er vilde med at spise i Danmark. Forhåbentligt har det givet dig en smule inspiration til bestilling af mad, som du kan gå videre med. Bestil mad til levering og få stillet sulten.

Bestil take away til begivenhede?

Er du på udkig efter den perfekte madløsning til din næste begivenhed? Uanset om det er en fødselsdag, juleaften eller til valentines, kan du gøre det nemt og bekvemt med lækker take away. Med et bredt udvalg af retter og køkkener, er der noget for enhver smag. Planlæg din næste begivenhed uden besværet med madlavning – bestil take away til forskellige begivenheder og nyd mere tid sammen med dine gæster!