Bestil takeaway Risskov

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil take away i Risskov | Just Eat

Det behøver ikke altid være den samme menu, som evig og altid skal bestilles, når den står på take away. Hvis du bor i Risskov og ikke har taget et ekstra kig på madudvalget for nylig, så vil du blive overrasket over de mange nye gastronomiske muligheder. Der er mad-alternativer fra hele verden, så du kan få lov til at spise retter fra Japan, Indien, USA, Italien, Frankring og Thailand for blot at nævne nogle stykker. Bevæg dig udover den sædvanlige pizza-bestilling og lad dig inspirere. Bestil take away i Risskov form af diverse sushi-retter lige fra uramaki, rispapir, nigiri eller futomaki. Eller spring på stærke indiske retter som lam biryani eller tikka masala. Der er fart på take away levering i Risskov og den kan foregå til adresser i, og i udkanten af bydelen.

Ægte tyrkisk kebab til frokostpausen

Du tror sikkert, at du har smagt alt, hvad der er at smage indenfor tyrkisk shawarma-mad, når du har bestilt din rulle eller klassiske shawarma-ret på den lokale. Men det har du ikke. Bor du i Risskov eller omegn, så kan du heldigvis få smag for alle de forskellige autentiske retter fra det tyrkiske køkken. Her kan du vælge mellem forskellige döner-retter, köz pitabrød på trækulsgrill eller forskellige dürüm med kalv, kylling, lam eller adana. De tyrkiske specialiteter fra Risskovs spisesteder er et glimrende alternativ til din madpakke eller kantine-maden, som du i forvejen har smagt uendeligt mange gange. Bestil tyrkisk mad nær dig og få det serveret lige til din arbejdsplads hoveddør, eller vælg at afhente selv på madstedet.

Tag italiensk mad med til stranden eller søen

Egå Engsø og især Bellevue strand lokker hver sommer flere tusinder af sommergæster ud af husene og sommerhusene i Risskov. Er du bosiddende i Risskov, så kender du alt til de to steder, og er du turist i området, så vil du hurtigt lære dem at kende. Især hvis du er i området i løbet af sommeren. Går turen til Bellevue med veninderne eller vennerne, så kan du til enhver tid bestille italiensk mad og tage det med på strandturen. Bestil pasta, lasagne, pizza-sandwich, carbonara eller pizzaer og hent det hele på vejen, inden du rammer stranden. Eller bestil det fra stranden og aftal et sted at få det leveret tæt på jer. Så går strandturen pludselig op i en højere enhed.

Lad børnene smage lidt af de mange retter fra den store mad-verden

På mange af Risskovs internationale madsteder er børnene også tænkt ind i menuerne. Der kan tilkøbes særligt børnevenlige menuer på langt de fleste madsteder, således at de mindste også kan få en smagsprøve på de mange køkkener fra alverdens lande. En mild butter chicken fra det indiske køkken eller en saftig kyllinge köz pita fra det tyrkiske køkken ville være glimrende alternativer til børnene. Der kan naturligvis også altid bestilles pasta og klassiske børneretter som burger og pommes fritter fra det altid gangbare amerikanske køkken.