Bestil takeaway Ry

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil take away i Ry | Just Eat

Træt af den samme mad i kantinen dag efter dag? Er der for travlt derhjemme til at du kan nå at forberede din madpakke? Så bestil take away i Ry og lad andre gøre arbejdet for dig. Og så kan du tilmed nyde godt af forskellige menuer fra hele verden. Krydrede, milde, stærke, varme og kolde retter fra Indien, Japan, Kina, Frankrig, Italien og naturligvis også fra vores eget danske køkken. Bestil nær dig og din arbejdsplads og få maden bragt til tiden, når middagspausen starter. Eller vælg selv at afhente bestillingen et sted i Ry. Det er helt op til dig.

Drop aftensmaden og bestil italiensk, fransk eller spansk?

Er der for meget at se til lige nu, og halter det lidt med overskud og energi til at få bikset den store aftensmad sammen? Så gå på opdagelse i Rys madsteders mange fine anretninger fra nær og fjern. Oplev alt det bedste fra støvlandets køkken, og bestil italiensk mad fra Rys bedste pizzeriaer. Spring på et væld af versioner lige fra klassiske hvide pizzaer til fuldkornspizzaer. Få ekstra toppings eller kør en klassisk margherita eller pepperoni-pizza. Oplev også dejligt friske pastaretter eller nyd en af de mange forskellige pizza-sandwiches. Du kan også springe på noget af det bedste fra det klassiske amerikanske køkken. Saftige burgere, sprøde fritter eller en steak for den sags skyld. Under alle omstændigheder er aftensmaden reddet, og det eneste du skal tænke på er, at få bestemt dig for, hvad der skal spises. Take away levering i Ry foregår til enhver adresse i og udenfor byen og eksekveres hurtigst muligt, når maden er klar.

Tag maden med ud i byen eller naturen

Du behøver ikke nødvendigvis kun begrænse dig til spisning i hjemmet eller på arbejdspladsen. Du kan til enhver tid også arrangere at spise take away med vennerne eller familien i det fri. Måske har du været på kano- og kajaktur med vennerne på søen og har brug for noget at styrke dig på efter strabadserne, måske går turen til Himmelbjerget, hvor du har tænkt dig, at I laver picnic. Hvad end planerne er, kan take away arrangeres på enten den eller den anden måde. Bestil pasta, burgere, sushi eller noget helt fjerde fra Rys madsteder og afhent herlighederne efter kano-turen, eller inden turen går til Himmelbjerget. Du kan også vælge at få al maden bragt ud. I så fald skal du bare sørge for at aftale et præcist sted eller adresse, hvortil maden skal bringes. Så skal du eller vennerne blot stå klar ved det aftalte sted, når maden ankommer. Husk, at der på stort set alle madsteder også kan bestilles drikkevarer, hvis der skal sodavand, øl eller vin til den hyggelige dag med familie og venner.