Bestil takeaway Sorø

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil take away nær dig i Sorø | Just Eat

Sulten i Sorø? Bare rolig, den rumlende mave kan nemt tilfredsstilles med velsmagende og velduftende take away fra Just Eat. Vi leverer alle danskernes favoritter - pizza, pasta, burger, bagel, sushi, you name it - lige til døren. Det kan også være, at du vil hente din take away nær dig og tage den med ud i Sorøs hyggelige, brostensbelagte gader eller ned til søen?

Oplev det italienske køkken med pizza og pasta

Der er mange muligheder for at få én af de helt store take away favoritter leveret i Sorø. Den hyggelige, gamle by er - i al sin danskhed - rig på italiensk mad. Således finder du et fint udvalg af pizzariaer, som ikke bare tilbyder italienske pizzaer, men også smagfuld pasta.

Pizza er ét af de helt store hits blandt danskerne, når det kommer til take away. Sammen med burger og sushi er de lækre slices nemlig på top 3 over de foretrukne take away muligheder i Danmark.

Heldigvis kan du nyde alle tre muligheder i Sorø og omegn, hvor du også finder både bagels, shawarma og kebab. Så er det spisetid!

Nyd din sushi ved Sorø Sø

Sorø er en charmerende, lille by, der oser af autenticitet og danskhed. De kulturelle tilbud er mange lige fra Sorø Klosterkirke til Sorø Kunstmuseum og Bjernede Rundkirke. Men også naturen har noget at byde på, og Sorø Sø er et oplagt sted at nyde din take away.

Hvis du er til italiensk take away, har området som nævnt nogle gode og appetitvækkende muligheder. Er du mere til japansk mad, kan du gøre turen til søen endnu bedre med en menu lækker sushi. Måske har du en ting for de små, sprøde forårsruller, de store, friturestegte rejer med dyppelse eller den smukt anrettede tangsalat? Så kan du også tage disse lækkerier med ud i det grønne og blå.

Med Just Eat kan du få take away levering lige til døren i Sorø, men du kan også vælge at hente måltidet selv. Det kan være oplagt, hvis du er på vej på udflugt.

Bestil take away i Sorø

Bestil take away i Sorø nemt og hurtigt med Just Eat. Vi leverer alle dine yndlingsretter - du skal bare foretage et par enkelte klik og følge en håndfuld simple steps:

  1. Indtast adressen for din take away levering.
  2. Vælg dén restaurant eller dét pizzaria, du skal bestille fra.
  3. Tilføj dine ønskede retter og drikkevarer.
  4. Udvælg en betalingsmetode og bestil take away.
  5. Modtag lækkerierne ved hoveddøren!

Som du kan høre, er det såre simpelt at få din take away leveret med Just Eat. Vi bringer ud i både Sorø og de omkringliggende egne som Dianalund og Ruds Vedby. På den måde kan din appetit og din lækkersult blive stillet, uanset hvor du befinder dig.