Hvor vil du bestille Thai fra?

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil thai take away nær dig | Just Eat

Det thailandske køkken er populært som take away blandt det danske folkefærd. Det er særligt blevet populært blandt de personer, der har stiftet bekendtskab med det traditionelle, thailandske køkken. Det bør dog understreges, at der findes mange varianter af thailandsk madkunst, der varierer alt afhængigt af hvor i landet, du besøger.

Derfor er thai mad også et meget vidt begreb. Ikke desto mindre er det dog en delikat form for take away, og thai mad take away er naturligvis også et sundere alternativ end f.eks. burger fra den lokale burgerbar eller derimod en anden form for traditionel fastfood. Det er med garanti også derfor, at thai take away er blevet populært blandt danskerne.

Hvis du leder efter take away hvor god smag og sundhed går hånd i hånd, så er thai takeaway et oplagt bud på netop dette. Hos Just Eat finder du heldigvis et bredt spektrum af restauranter, der tilbyder thai mad udbringning, så du dermed kan få én eller flere lækre og autentiske thai-retter leveret direkte til din hoveddør.

Thailandsk mad findes i mange varianter

Thailand er et stort land. Det er ligeledes et land, der er delt op i mange områder, der adskiller sig på op til flere punkter. Det har også haft gastronomisk indflydelse, da der er forskel på de forskellige madretter alt afhængig af, hvilken del af landet, du besøger – det er det samme, der gør sig gældende, hvis du i stedet bestiller indisk mad.

Derfor har du også rig mulighed for at nyde en lækker, klassisk grøn karry, men der er også rig mulighed for at bestille en Phat Thai ret med ristede peanuts via Just Eat. På trods af, at thai mad findes i mange varianter, så byder de fleste thailandske madretter dog på et stort udvalg af friske og sprøde grøntsager, der sammen skaber en overdådig smag.

Langt de fleste er dog ligeledes opmærksomme på, at thailandsk mad også kan være relativt stærkt. I denne forbindelse skal det understreges, at langt de fleste thai-restauranter både byder på milde og stærke retter, der byder på et større eller mindre indhold af f.eks. chili – det er blot med til at understrege, at thailandsk madkultur kan bryste sig af et stort udvalg, der byder på mad for enhver smag. Hvilket faktisk gælder mange forskellilige asiatiske madkøkkener, som indisk eller kinesisk. Hvis du vil prøve kræfter med take away fra disse madkøkkener, kan du nemt bestille kinesisk i for eksempel Århus eller indisk take away i Odense.

Få autentisk thai mad direkte til døren

Mad fra Thailand er blevet et populært alternativ til andre, mere usunde varianter af takeaway. Med denne type af takeaway er du garanteret, at der er et godt sammenspil af både en delikat smag og en sundhed, der er i top. Derfor kan du få sund mad leveret direkte til døren, hvis du bestiller thai mad take away fra én af de mange restauranter via Just Eat

Dertil skal det også understreges, at det – som tidligere nævnt – er en madkultur, der byder på et væld af varianter af mad. Der findes milde madretter med sprøde grøntsager, men der findes også stærke, chilimarinerede retter med kød og nudler. Derfor er du også garanteret, at de mange thailandske restauranter har noget for alle og enhver.

Inspiration til Thai mad levering i Danmark

Thai spisesteder i Aarhus og andre steder i Danmark er fyldt op med lækre retter, der er traditionelle i Thailand. Har du svært ved at vælge, kan du kigge på en eller flere af disse fem retter, som anses som værende de mest populære.

 • Pad thai: Muligvis den mest berømte thailandske ret, og den kan være tæt forbundet med, at den ikke er stærk. Pad thai dækker over stegte nudler med æg og rejer. Den bliver serveret med limesaft, bønnespirer, koriander, peanuts og en lille smule sukker, og er nærmest en sikker vinder.

 • Massaman Curry: På thai-restauranten har de haft kokosmælk, oksekød, kartofler og karry stående og simre i flere timer, så den er klar til dig. Retten er også inspireret af både det indiske og malaysiske køkken, og der tilføjes peanuts, koriander og cashewnødder, før du modtager den ved døren.

 • Tom Yam: Denne unikke thai-ret er både sursød og stærk på samme tid, og det er en suppe, som kommer i mange forskellige varianter. Bunden består af suppe baseret på en hønsefond, der er blevet smagt til med limesaft, fiskesauce, citrongræs, galanga-rod, og chili. Herefter kan du vælge om der skal skaldyr eller kylling i suppen.

 • Tom Kha Gai: Er du netop vild med kylling, kan du bestille denne kyllingesuppe. Tom Kha Gai er baseret på kokosmælk, svampe, galanga-rod samt citrongræs og er en sand fornøjelse for smagsløgene. Mens kokosmælk tilføjer sødme til kyllingesuppen, tilsmages den også med en lille smule chili, men typisk uden at være alt for stærk.

 • Som Tam: Der er også flere traditionelle thai salater og Som Tom er en af dem. Det er en salat med grøn umoden papaya, og den søde frugt kombineres med stærk chili, syrlig saft fra lime, og fiskesauce samt palmesukker. Det gør salaten både forfriskende og let, men også utrolig stærk.
 • Dette er blot et lille udvalg af alle de thai-retter, som du kan bestille i København og andre steder i Danmark.

  Bestil thai mad tæt på dig og hent det selv

  Her på siden kan du bestille thai takeaway og hente maden selv. Måske bor du i et område som Storkøbenhavn, hvor det ofte kan være nemmere at gå eller cykle ned og hente bestillingen. På den måde får du også frisk luft på vej til og fra stedet hvor maden skal nydes. Det behøver ikke nødvendigvis at være derhjemme, da du fx også kan bestille maden, og hente den på vej hjem til kæresten, eller hvor du ellers ønsker at nyde aftensmaden.

  Bestil thai mad trin-for-trin

  Tænk over om du ønsker at få thai take away leveret til døren, eller om du vil hente det selv og gå derefter videre med bestillingen, som foregår således:

  1. Indtast en adresse.
  2. Vælg en thai restaurant.
  3. Tilføj thai retter til din bestilling.
  4. Vælg levering eller afhentning.
  5. Betal for din thai mad.

  Oftede stillede spørgsmål

  Hvem leverer thai mad?

  Just Eat leverer thai mad direkte til din hoveddør. Det eneste du skal gøre er at udvælge restauranten du gerne vil have levering fra og foretage en bestilling.

  Hvordan finder jeg thai mad nær mig?

  Find restauranter som tilbyder thai take away og levering nær dig ved at indtaste din addresse eller dit postnummer i boksen øverst på siden og tryk på knappen "Søg".

  Hvordan bestiller jeg thai take away hos Just Eat?

  For at bestille thai take away fra Just Eat skal du blot indtaste dit postnummer og gennemse vores brede udvalg af restauranter i nærheden af dig. Når du har fundet din yndlingsrestaurant med thai mad på menuen, skal du tilføje din favorit thai mad til din kurv og betale online.

  Hvor meget koster det at få thai mad leveret?

  Prisen på thai levering kan varierer. Prisen kan afhænge af, hvor langt fra restauranten du bor. Nogle restauranter har kampagner, hvor du kan få gratis levering. Find din foretrukne thai restaurant og gennemse deres menukort.

  Hvordan bestiller jeg vegetarisk thai mad?

  De vegetariske muligheder for thai take away varierer fra restaurant til restaurant. Vælg en af vores restauranter, der tilbyder thai mad, og tjek dens vegetariske muligheder.

  Hvordan bestiller jeg vegansk thai mad?

  Muligheder for veganske thai varierer fra restaurant til restaurant. Det er bedst, at du dobbeltjekker menuen på restauranten, som tilbyder thai take away, før du bestiller.

  Er thai mad take away glutenfri?

  Hvis du ønsker glutenfri thai, er det vigtigt, at du tjekker den enkelte restaurants glutenfrie muligheder. De gutenfrie muligheder varierer fra restaurant til restaurant.

  Er alle thai take away muligheder halal?

  Det er ikke alle restauranter, der tilbyder thai take away, der har halal. Det er vigtigt, at du tjekker restaurantens egen muligheder for halal inden du foretager en bestilling.

  Hvilke restauranter har sunde thai take away muligheder?

  Hvis du gerne vil have sund mad, når det kommer til thai, skal du tjekke restaurantens eget menukort. De sunde madmuligheder restauranterne tilbyder varierer fra restaurant til restaurant.

  Hvilke restauranter har sunde thai take away muligheder?

  Hvis du gerne vil have sund mad, når det kommer til thai, skal du tjekke restaurantens eget menukort. De sunde madmuligheder restauranterne tilbyder varierer fra restaurant til restaurant.