Bestil thai mad Aalborg

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kontantbetaling, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Takeaway Pay, MobilePay. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder
Kontantbetaling Kreditkort PayPal Apple Pay Google Pay Takeaway Pay MobilePay

Bestil thai take away i Aalborg tæt på dig | Just Eat

Når du bestiller thai take away i Aalborg her hos Just Eat, kan du få thai mad leveret direkte til dit hjem eller kontor i dag. Gå på opdagelse i vores mange restauranter med thai mad på menuen.

Spis din thai take away med hænderne

Hvis du ønsker at spise thai mad korrekt Aalborg, skal du glemme alt om dit bestik. I hvert fald med dette måltid. Først og fremmest spises de fleste retter, som du tilføjer til en bestilling af thai take away i Aalborg, med gaffel og ske. Hvis du får nudler med din levering af thai mad i Aalborg, får du typisk spisepinde med bestillingen. Desuden kan folk i Thailand godt lide at spise khao niaw klæbrige ris med fingrene. I mange tilfælde kommer de udsøgte ris sammen med stegt kød, som ligeledes bør spises med fingrene. Men hvis du foretrækker kniv og gaffel, er der naturligvis ikke noget forkert ved det. Det handler om at du spiser din Thai mad i Aalborg, lige som det passer dig.

Er thai mad kun stærkt?

Det er ikke alle danskere, som er lige glade for stærk mad. Heldigvis kan du finde mange retter både i den høje og lave ende af det stærke register. Glem ikke de søde desserter, som thailænderne især er glade for. Igen kan vi nævne de klæberige ris med mango som dessert og som kaldes Khao Niaw Ma Muang. Du kan også nyde en udsøgt kombination af frugter med malet is med Nam Kang Sai, eller prøv Kluay Buat Chi, der byder på bananer badet i kokosmælk.

Det thailandske køkken som take away i Aalborg

Udover at være varieret i forhold til krydderier, findes der også en bred vifte af thai takeaway. Det kan du se online hjemme i Aalborg, hvor du både har street food mad samt mulighed for gourmet thai mad. Begge dele passer til forskellige lejligheder. Når kroppen har brug for et energiboost, kan det være en god ide at tjekke thai street food i hjertet af Aalborg. Skal det være lidt finere med fx en romantisk aften, kan det være en god ide at overveje thai gourmetmad i Nørresundby og resten af omegnen.