Bestil thai mad Frederiksberg

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kreditkort. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder

Bestil thai take away på Frederiksberg | Just Eat

Det er efterhånden lang tid siden, at take away mad udelukkende bestod af enten pizza eller shawarma. Købemad har forandret sig voldsomt gennem de seneste 50 år og især på Frederiksberg og i Københavns-området. I dag kan du vælge mad fra alle verdenshjørner og en af de mest feterede køkkener lige nu er det thailandske. Thai food er ideelt som både mad til for-festen med vennerne eller som let aftensmad, når man er alene. Bestil thai take away i Frederiksberg og vælg således mellem flere store og mindre retter, der kan fungere som lækkert og hurtigt aftensmåltid for dig selv, eller som snack til dig og vennerne eller veninderne en weekend-aften.

Tag thai mad med i Frederiksberg Have

Frederiksberg byder sig til med et væld af grønne og smukke oaser når foråret for alvor bliver lunt og når sommeren melder sig. De fleste elsker at tage en tur i Frederiksberg Have for at mødes på et tæppe, mens andre slår sig ned på en bænk i Landbohøjskolens smukke blomsterhave. Og hvorfor slås om et bord på Værnedamsvej eller en restaurant på Gammel Kongevej, når man netop kan få hele Frederiksbergs grønne oaser som kulisse for sin picnic. Nap et par fantastiske thai-retter med ud i naturen eller bestil kinesisk mad på Frederiksberg og vælg mellem et hav af fantastiske supper, ruller og stegte nudler. Udvalget af asiatisk mad er kæmpestort og du vil utvivlsomt finde retter, der passer både dig og din mest kræsne veninde.

Få lækkert asiatisk take away leveret på jobbet

Frederiksberg er en dynamisk bydel fuld af studerende, iværksættere, kreative, ledere, mellemledere og funktionærer. Selvom borgerne er vidt forskellige, så har de dog en stor ting til fælles. De bliver sultne på jobbet og skal derfor tage stilling til mad i middagspausen. Om du bor i den yderste eller inderste del af kommunen, så vil thai take away levering i Frederiksberg foregå til alle adresser. Selvom du bor på Frederiksberg kan du også vælge at bestille thai mad i København og få det leveret til din Frederiksberg-adresse. Du kan også vælge at bestille thai take away nær dig og hente det selv, hvis du ønsker det.

Børnene kan også få glæde af de asiatiske retter

Selvom thai mad ofte er krydret eller decideret stærkt, så kan børnene nu også godt være med. På de forskellige frederiksbergske madsteder, kan der tilkøbes adskillige milde retter, som er børnevenlige. Se de store online menukort igennem og bladr dig frem til børnekategorierne, eller find en thai ret, som ikke er stærkt krydret eller stærk i det hele taget. Husk også, at der på alle madsteder kan tilkøbes ekstra tilbehør. Hvis der eksempelvis skal købes ekstra ris eller ekstra sauce af en art. Drikkevarer kan også bestilles, hvis de mindste skal have en sodavand og de voksne måske skal smage en thailandsk specialøl til thai-retterne.