Hvor vil du bestille Vietnamesisk fra?

Find restauranter i nærheden af dig

Vis
Mente du?

Sådan fungerer det

Så nemt er det!

1. Indtast din placering

Indtast dit vejnavn eller lad os finde din placering.

2. Vælg restaurant og mad

Hvad kunne du tænke dig? Se de mange retter, menuer og anmeldelser.

3. Betal og få din mad leveret

Betal kontant eller online med Kreditkort. Velbekomme!

Forskellige betalingsmetoder

Bestil vietnamesisk som take away nemt og hurtigt | Just Eat

Det er sundt for kroppen at forkæle den med krydderier og grøntsager, og det har du netop mulighed for med det vietnamesiske køkken. Uanset om det skal være mildt eller stærkt, har du mange gode valgmuligheder for takeaway af vietnamesiskmad her på siden.

Inspiration til levering af vietnamesisk mad

Hvis du ikke kender meget til det vietnamesiske køkken, kan du lade dig inspirere her på siden. Når de fleste tænker på vietnamesisk takeaway, falder tankerne hurtigt på phở. Det siges at være nationalretten i Vietnam og er en skøn nudelsuppe. Typisk er den lavet med en oksefond eller kyllingefond, og derudover tilsættes ingefær og koriander, som er med til at forstærke helbredet. Du kan egentligt bestille phở hele dagen, hvis det skal være traditionelt vietnamesisk. Mens de fleste danskere ikke spiser nudelsupper til morgenmad, er det netop hvad de gør i Vietnam. Det beviser blot at du kan nyde det morgen, middag og aften. Bestil vietnamesisk mad med phở i dag.

Hvis du er vild med kødboller og frikadeller, og har prøvet de danske og svenske varianter, kan det måske være blevet tid til at prøve de vietnamesiske. De kaldes for Bún chá, og denne madspecialitet stammer fra den vietnamesiske hovedstad Hanoi. Med denne ret får du leveret en suppe med kødbøller, der sikkert er mindre end hvad du er vant til. Desuden nydes retten bedst med risnudler og en god omgang friske krydderurter. Derudover bør du ikke blive overrasket, hvis din vietnamesiske takeaway af Bún chá byder på chili, hvidløg og andre lækre krydderier.

Bestil vietnamesisk mad med lækre forårsruller

Egentligt forbinder de fleste personer forårsruller med kinesisk mad, som du også kan bestille her på siden. Men hvis du har mest lyst til vietnamesisk mad i dag, kan du også få forårsruller i den forbindelse. De kaldes for Gỏi cuon, og er i udgangspunktet ikke friturestegte, som de kinesiske. I stedet er det friske forårsruller, som også bliver kaldt for sommerruller. Ydersiden består af rispapir mens indholdet byder på lækre ingredienser som fx koriander, frisk salat og enten rejer, krabbekød eller svinekød. Det skal nævnes at vietnamesiske restauranter i København og andre steder i landet også giver dig mulighed for at prøve stegte sommerruller med sprødt rispapir, hvis du har lyst til det.

De mange vietnamesiske spisesteder på Vesterbro

Netop København er et af de steder i landet, som byder på mange vietnamesiske restauranter. Er du en tur forbi hovedstaden, kan du med fordel nyde denne eksotiske kulinariske oplevelse i byen. Det gælder især i områder omkring Vesterbro, hvor der er mange vietnamesiske restauranter omkring Kødbyen. Generelt er der mange vietnamesiske spisesteder i den danske hovedstad, andre storbyer som Aarhus og Odense, og resten af landet. Husk også på at du stort set altid har mulighed for at bestille vietnamesisk takeaway på nettet og hente det på restauranten, hvis det er nemmere for dig. Bestil vietnamesisk mad tæt på dig og få det leveret eller hent det selv, alt efter hvad der passer dig bedst.