16 år med Just Eat

16 år med Just Eat

Den 20. august 2017 fylder Just Eat 16 år og i den forbindelse har vi været i data arkiverne og kigget lidt på de første ordrer vi fik. Mette Bogetoft Christiansen var en af de fire kunder, der lagde en ordre hos Just Eat på den første dag, og som stadig er kunde hos i dag. Vi har spurgt Mette om hendes take away vaner i dagens anledning.

Kan du huske hvorfra og hvad du bestilte i din første ordrer?
Jeg tror jeg boede i Svendborg på daværende tidspunkt, så jeg kunne forestille mig at jeg bestilte fra enten Napoli pizzeria og det var højst sandsynligt en Romognola pizza. Ellers har det måske været fra et sted jeg ikke kan huske hvad hed der lå Ørkildsgade.. og det var nok en burgermenu.

Hvorfor bruger du Just Eat?
Jeg bruger Just Eat fordi der er et kæmpe udvalg af både mad fra forskellige kulturer og virkelig mange forskellige restauranter at vælge imellem. Der er noget for enhver smag. Og så er det fedt at man engang imellem modtager en rabatkode man kan bruge. Og hvis der mod forventning skulle være problemer med den valgte restaurant, så er der altid hjælp at hente fra deres online support. Og det er virkelig rart.

I hvilke situationer bruger du Just Eat?
Jeg bruger Just Eat når jeg kommer sent hjem og ikke lige gider at lave mad selv.. eller hvis jeg holder fest og vi lige bliver lidt sultne.. eller en søndag med tømmermænd. Det er så nemt og for det meste er det super god service og lækker mad.

Hvilken restaurant er din yndlingsrestaurant?
Hmm.. Den er svær. Jeg bestiller nemlig ikke fra den samme restaurant hver gang. Men jeg er vild med thaimad, så det er for det meste det jeg vælger når jeg får mad fra Just Eat. Jeg er lige flyttet til Amager, så jeg ved faktisk ikke helt hvad der er af steder endnu, men det kommer jeg helt sikkert til at finde ud af inden så længe.

Fun facts

Mette har bestilt fra 91 forskellige restauranter
Mette bestilt 567 gange fra Just Eat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Just-Eat spectrum-bottom email facebook instagram twitter youtube arrowLeft arrowRight searchIcon