At se fodbold med vennerne handler om at have det sjovt:) Og det har man bedst hvis kæresten IKKE står på nakken af én, der er øl i køleren, masser af god bold og pizza på programmet!

#1 – Kys kæresten og send hende afsted til Brunch med veninderne… Tøser elsker brunch og snak med veninderne og specielt, hvis du ligefrem siger – ‘det er helt fint, ta’ du bare afsted’.

#2 – En god vært får vennerne til at hygge sig og snakke. Fodboldfans elsker at diskutere og debattere deres favorit hold, fodboldspiller m.m. så stil spørgsmålet: Hvem er den bedste fodboldspiller? Der vil altid være uenighed om dette. Sæt gang i diskussionen, det kan I snakke om hele dagen og når kampene bliver lidt sløve.

#3 – Det er faktisk vigtigt for jer at se fodbold! Du bliver en bedre fodboldspiller af at se de professionelle fodboldspillere i aktion i fjernsynet. Du bliver skarpere i din ageren på banen, ligesom du får en større forståelse for spillet og reglerne, mener fodboldforsker Svenja-Maria Mintert, der er ph.d. studerende hos Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet og forsker i fodbold som tilskuersport. So – what is not to like?

#4 – Smid øl i køleren og sørg for, at der er nok til hele dagen.

#5 – Hav din mobil ved hånden, så I kan bestille fra JUST EAT appen lige så snart I har lyst til pizza fra den lokale pizzamand… Eller er det en snasket dobbelt-bøf-mande-burger I skal have?

Bestil HER

 

Tips til fodbold med JUST EAT