Vinderen af DANISH TAKE AWAY AWARD 2015 er fundet og det blev

DTAA15 vinder

Da vi kontaktede Kebab House for at overbringe den glædelige nyhed, var det en både overrasket og glad ejer vi fik fat i.

’Jeg kan ikke tro, at jeg har vundet. Jeg har sommerfugle i maven. Jeg ved ikke, om jeg skal køre i højre eller venstre spor i vejbanen. Så glad er jeg. Jeg tror, medarbejderne vil juble over nyheden. Det er en dejlig anerkendelse’, siger Bayram Yildirim ejer af Kebab House.

Just Eat har også valgt at hylde de mest populære take away-steder på regionalt plan, og vi kan med stor glæde lykønske: Nanking Grill i Aalborg, Italiano i Bjerringbro, The Peach Pit i Odense , 7 Møllens Grill i Køge og XO Burgers and Steaks i København. Stort tillykke til alle vinderne.

Det er første gang i år, at JUST EAT afholder begivenheden DTTA15, som handler om at give alle danskere mulighed for at kåre de bedste take away-steder i landet. Begivenheden skal dog også sætte fokus på alle de restauranter, der hver dag sikrer, at de af os, som ikke lige orker at lave mad selv, kan finde et godt alternativ.

Afstemningen – som har foregået online fra d. 1. september til og med d. 23. november – har været en stor succes med flere end 12.000 stemmer på landsplan. Stemmerne har fordelt sig på 2200 restauranter.

JUST EAT er ikke tvivl om, at arrangementet skal gentages til næste år. Og så er det jo spændende om årets vinder ’Kebab House’ i Vejle kan bevare førstepladsen, eller om de må vige den til fordel for en ny favorit blandt danskerne.

vinderne-af-DTAA

Her kan du se samtlige vindere ved dette års DTTA15:

Kebab House i Vejle (Årets take away-sted). Stedet byder på alt fra pizza, til durumruller og kebab, og som årets stemmesluger kan det kun være ’mad ud af huset’ der til fulde lever op til kundernes forventninger. Prøv nu.

Nanking Grill v/Haiyang Yu i Aalborg. En kinesisk restaurant med klassikere som blandt andre forårsruller, supper og chop suey. Prøv nu.

Restaurant Italiano i Bjerringbro: Der er selvfølgelig pizza ud af huset. Men også diverse lækre udgaver af oksefilet og mørbrad til de mere kødhungrende. Prøv nu.

The Peach pit i Odense: Pizza, pita og sandwich som mama laver dem. Prøv nu.

7 Møllens Grill i Køge: Her er danske favoritter som hakkebøffer, mørbradret og kamsteg, som vi kender det hjemmefra. Prøv nu.

XO Burgers and Steaks i København: Masser af forskellige burgers og steacks med et hav af side orders fra fritter, macaroni & cheese til cæsar salat. Prøv nu.

Velbekomme