Diverse04.09.2014

Find SU-venlig take away

Budgettet kan være stramt og pengene små, når du er på SU. Det er dog ikke ensbetydende med, at du altid blot skal nøjes med pasta og ketchup. JUST EAT har et bredt udvalg af lækker take away, som du kan købe med rabat til SU-venlige priser.

Er du en af de 65.000 studerende, der i år har fået en plads på en videregående uddannelse og har studiestart nu her, kan du samtidig se frem til et par år på SU. Det kan til tider være lidt af en udfordring, da studerende i gennemsnit har et månedligt rådighedsbeløb på lidt over 2.000 kroner, som skal dække alt fra mad og tøj til studiebøger og byture.
Med nogle af Europas højeste priser på madvarer i Danmark kan det derfor virke fristende at skippe et ordentligt måltid til fordel for pasta og ketchup og andre billige, men knap så spændende alternativer. Det er dog langt fra nødvendigt.

Få mindst 20% rabat på din take away
Hos JUST EAT har vi et stort udvalg af take away, der både er velsmagende og til at betale sig fra. Vi har nemlig samlet de bedste take away-tilbud i nærheden af dig netop nu, så du altid kan finde god mad til en god pris. På justeattilbud.dk kan du se, hvilke restauranter der tilbyder mindst 20 % rabat på deres menukort i dag.
Så skulle der vist være råd til i ny og næ at få bragt en velsmagende omgang take away lige til døren, uanset om du har lyst til pizza, sushi, burger eller noget helt fjerde.

Du kan også finde de mange aktuelle tilbud via vores JUST EAT App, som kan downloades til både iPad, iPhone og Android.