Diverse08.12.2015

Opskriften på den perfekte Champions League-aften

Det er alligevel noget helt særligt med Champions League – toppen af europæisk fodbold, og denne sæson er 60. udgave af turneringen, som første gang blev spillet i 1956. Spørgsmålet er så, hvad en god Champions League-aften skal byde på.

Nogle vælger sportsbaren for at komme ud og mænge sig med andre entusiaster. Andre foretrækker helt klart egen eller venners sofa, så det hele foregår i lidt mere afslappede omgivelser. Det har sin fordel at være ”hjemme”, for så er der ikke langt til køleskabet og de kolde øl.

Her følger et par tips:

Rigeligt med mad

Det holder ikke, hvis én af jer går sukkerkold midt i kampen. Derfor gælder det om at have depoterne fyldt godt op inden kampstart. Vælg den lette løsning: Bestil TAKE AWAY og få maden leveret til døren. Du kan jo lige sende en ønskeseddel ud til drengene, så du ved, hvad de helst vil sætte tænderne i.

Styr på drikkevarerne og på ølhenteren

Få fyldt køleskabet op med kolde øl og vand – og aftalt eventuelt rækkefølgen af ”ølhentere”, så I ikke skal skændes om det under kampen.

Adgang til alle kampe:

Natmad mod tømmermænd. Burger

TV3+ har jo rettighederne til at vise kampene, og de vælger den kamp, de helst vil vise på skærmen. Men det skal ikke afholde jer for at se de andre kampe. Hvis I har adgang til Viaplay, så ligger de derinde. Og hvis flere af jer har abonnement, så er det jo bare om at tage et par IPADs med…så kan I se flere kampe på en gang. WOW.

Voksdug og køkkenrulle

Ja – man kan hurtigt blive begejstret og lette i englehop eller knalde en knytnæven i bordet ved scoring. Så ryger flaskerne eller glassene, og øllet sejler hen over bordet. Men med voksdug på og køkkenrulle i nærheden er der ingen skade sket.

Væddemål

Husk at få væddet om resultatet og målscorerne og hav en klar beskrivelse af, hvad der er på højkant af præmier.