Diverse12.06.2014

UDEN MAD OG DRIKKE DUER FESTIVAL-HELTEN IKKE

Festivalsæsonen er for alvor over det danske land. Til en god festival med godt vejr, god musik og gode venner hører sig også god mad. JUST EAT tilbyder lækre alternativer til festivalernes udbud af mad.

13.-14. juni: Esbjerg Rock Festival
Med legendariske kunstnere som Billy Idol og Blondie som de store trækplastre byder Esbjerg Rock Festival på 80’er-fest i Vognsbølparken i Esbjerg. Skal 80’er-festen ledsages af en klassisk 80’er grill-menu eller har du mere lyst til kinesisk, tyrkisk eller mexicansk? JUST EAT leverer take away fra 26 forskellige spisesteder til Esbjerg Rock Festival.

13.-15. juni: Northside, Aarhus
Der bliver fyret godt op under festen, når internationale topnavne som Lana Del Rey, Arcade Fire, The National, Queens of the Stone Age og Franz Ferdinand gæster Aarhus til Northside. Den tre dage lange festival bliver afviklet tæt på Aarhus’ centrum, hvilket betyder, at du kan få leveret take away fra ikke mindre end 119 spisesteder via JUST EAT. Hvad enten din festival-menu skal bestå af græsk, indisk, libanesisk, thai eller vietnamesisk, kan du få maden bragt til dig.

26.-28. juni: Kløften Festival, Haderslev
Toppen af (dansk)poppen er samlet til Kløften Festival. Nyd noget af det bedste dansk musik har at byde på i skikkelse af kunstnere som L.O.C., Mads Langer, Rasmus Seebach og Thomas Helmig, mens du nyder noget af det bedste, det danske køkken har at byde på. Du kan eksempelvis få leveret bøfsandwich, hakkebøf, grillkylling eller schnitzel, hvis festival-maven skal forkæles.

29. juni-7. juli: Roskilde Festival
Nordens største festival har musikalske sværvægtere som Rolling Stones, Arctic Monkeys og Drake øverst på plakaten, og der er som altid lagt op til et brag af en fest, når mere end 100.000 mennesker indtager festivalpladsen. Hvis du i løbet af den ugelange festival får lyst til lidt anden mad end det, festivalens boder kan byde på, leverer JUST EAT take away fra hele 50 forskellige spisesteder.

31. juli–2. august: Ringsted Festival
Ringsted Festival er i år værter for et program, der har store danske navne som Christopher, Burhan G, Nik & Jay og D.A.D. på menuen. Festivalens placering i de hyggelige omgivelser i det gamle lystanlæg gør det oplagt at kombinere den gode musik med en lille picnic. Få maden bragt til dig fra 15 forskellige spisesteder i Ringsted.

6.-10. august: Smukfest, Skanderborg
Smukfest runder årets festivalsæson af med manér med et bredt og variereret program med navne som 50 Cent, deadmau5, Pet Shop Boys, Skrillex og Nephew. I den skanderborgensiske bøgeskov kan du samtidig også vælge mellem et bredt og varieret udvalg, hvis du får lyst til take away. Få leveret mad fra det amerikanske, danske, italienske, japanske, kinesisk eller thailandske køkken, når sulten melder sig.

Husk, at med JUST EAT’s App til Android, og iPhone, er din yndlingsmad aldrig længere end et par tap på din mobil væk. På den måde kommer maden til dig og du slipper for at skulle gå fra en fed festival, når sulten nager – og samtidig har du din redning lige ved hånden, når tømmermændene melder sig i teltet næste dag.