Vidste du, at man bliver gladere af at give en gave eller et kram, til en man er glad for? Yup, det stemmer. Og derudover har det en smittende effekt, på den du er kærlig imod. Gi’ derfor et Just Eat-gavekort til en, du sætter pris på, og vis ham eller hende, at han eller hende betyder noget helt særligt for netop dig. 

Er du i tvivl om, hvem i din familie eller omkreds du skal give gavekortet til? Tænk ikke længere. For selv om et gavekort til Just Eat er en gave, der altid tager kegler hos de fleste 😉 er der nogle som vil blive ekstra glade. Se vores bud på, hvornår du laver det perfekte strike 🎳 med et JE-gavekort nedenfor:

Den studerende 👨‍🎓👩‍🎓Havregryn med vand. Pasta med ketchup. Eller frysepizza ved festlige lejligheder. Nej, livet på SU byder sjældent på varieret og spændende mad. Budgettet er stramt, og der er ikke plads til meget selvforkælelse og luksus. Gør livet lidt lækrere for en studerende, og gi’ ham eller hende et gavekort til Just Eat 🙋

De nybagte forældre 👪 At få en lille ny verdensborger er noget af det største i livet – men det kan også være udmattende. Familiens nye chef kører et strikt regime, og for mor og far er tid lig med en by i Rusland 🤦💤 Overrask derfor de nybagte forældre med et JE-gavekort, og de vil modtage det, som om du gav dem den gyldne billet til Charlies Chokoladefabrik.

Bedsteforældrene 👵👴Vi fortsætter i the baby drama. Alle, der har børn, ved, hvor uundværlige bedsteforældre er. De er der, når lokummet brænder, og når du har brug for en timeout fra din lille bandit 🆘 Så giv dem et gavekort til Just Eat som tak for, at de gør livet med børn lidt nemmere. På den måde giver du dem både noget lækkert at spise og noget af den tid, som du har ‘lånt’ (selvom de nok ikke har noget imod at donere deres tid til børnebørnene) tilbage.   

Det nygifte par ❤️Som nygift er man lykkelig over at have sagt ja til sån’t et dejligt menneske, og man går rundt med et smil på læben efter at have holdt så’n en skøn og vellykket fest for sine venner og familie 💒 Meeeen samtidig er man også en smule træt efter alle forberedelserne frem mod den store dag. Forær det forelskede par en lækker start på deres liv som ægtefolk, og giv dem et gavekort til Just Eat. På den måde kan parret udsætte hverdagen, nyde at få leveret lækker mad til s..ofaen 😉 og blive i deres ‘nygifte-boble’ lidt længere. Man skal jo huske ikke at tage hvedebrødsdagene for bogstaveligt.  

Sådan bruger du dit Just Eat-gavekort.