Just Eat31.07.2014

Nyheder på JUST EAT kun med AFHENTNING

Vi udvikler hele tiden take away konceptet. Lang de fleste restauranter på JUST EAT leverer maden direkte til din hoveddør, eller hvor du nu ønsker at få den leveret.

Som noget nyt kan du nu selv hente den mad, du har bestilt online. Vi kalder det JUST EAT COLLECTION. Det gør, at du har fuld kontrol over din bestilling og ikke skal bekymre dig om leveringen af maden, da du selv er ansvarlig for at hente den. Du sparer leveringsomkostningerne, får hilst på den flinke restauratør og får lidt ekstra motion.
Vi har her samlet tre nye restauranter, der hver især laver mad, som mange af os rigtig godt kan lide. Nemlig nogen der hver især laver den skønneste italienske, indiske og mexicanske mad.

Italiensk

San Marzano på Ravnsborggade, 2200 København N
San Marzano er et traditionelt pizzeria med klassiske retter til overkommelige priser. Du har mere end 100 retter at vælge imellem. Menukortet er i udvidet til også at kunne stå på hjemmelavede burgerere, durum, børnemenuer og a la carte. Det er helt sikkert værd at udnytte restaurantens beliggenhed. Hent maden og nyd den ved søerne med venner, kæreste eller familie.

Indisk

Vivah på Amagerbrogade 100, 2300 København S
Vivah ligger centralt på Amagerbrogade, der gør, at den let tilgængelig. De har specialiseret sig i klassiske retter som masala, korma og dal. Dette er retter, man skal have prøvet inden, man bliver gammel. Menukortet er delt op efter hvilken type kød, du ønsker. Det er en ret, der består af ris med forskellige grøntsager og kød til. Du kan få den i seks forskellige varianter.
Vivah har mestret fusionskøkkkenet og har derfor udviklet 7 pizzaer på deres menukort, der har indisk topping på. Det har vi ikke set så mange andre steder, og det er værd at prøve.

Meixicansk

Mexicansk Best Food på Istedgade 19, 1650 København V
De har 53 retter på menuen, der dækker over de bedste mexicanske retter. De er der alle sammen: burritos, tostadas, enchiladas, nachos, pizzas. Som noget specielt har Mexicansk Best Food også cateringretter på menuen, hvor de samler flere retter og skalerer portionerne op, hvis bare du bestiller min. 12 kuverter. Så ved du hvor maden til din næste store middag, fest eller fredagsbar kommer fra.
Som en ekstra feature, så kan Mexicansk Best Food også levere stegt flæsk med persillesovs, hvis du vil vide hvor du skal få din næste portion fra.