Som du sikkert har bemærket, kører Just-Eat.dk i øjeblikket tv-reklamer på de mest populære tv-kanaler. Optagelserne til en reklamefilm er hårdt arbejde – ikke mindst når hovedpersonen er et barn, der har alt andet i hovedet end at spille hovedrollen i en Just-Eat.dk-film. Det færdige resultat har til gengæld været det hele værd og har givet masser at grine af. Nu har vi fået fingre i et par fraklip fra redigeringsrummet, hvor de kreative har lagt nye sætninger i munden på den ordkække Just-Eat.dk-baby. Disse klip bidrager bestemt også til underholdningen. Vi har lagt klippene her på bloggen, så tjek det ud når du trænger til lidt sjov.

Vi har fået helt fantastisk respons på de to spots, der på hver sin måde opfordrer til at prøve noget nyt take-away på Just-Eat.dk. Men nu kan du også prøve noget helt andet, du sikkert aldrig har prøvet før, nemlig at lege reklamebureau og skrive din egen Just-Eat.dk-reklame – eller rettere sagt omskrive.

Vind en specialdesignet T-shirt

Har du lyst til at lege tekstforfatter og omskrive speaket til Just-Eat.dk-spottet “Mit første ord”, så har du nu muligheden. Kig tv-spottet godt igennem og læg dine egne ord i munden på de tre skuespillere: Barnet, faren og bedstemoren. De tre sjoveste speaks præmieres med en specialdesignet Just-Eat.dk T-shirt af mærket AID8. Konkurrencen slutter torsdag den 30. april kl. 12.00.

Læg dit speak på vores blog

Alle forslag til speaks skal lægges på Just-Eat.dk-bloggen og du er automatisk med i konkurrencen. Du skal bare skrive et forslag til et speak i kommentarfeltet.

Vi ser frem til at modtage mange sjove og kreative forslag.