PRESSE

Om Just Eat for pressen og andre interesserede
Just Eat blev startet i Danmark i 2001, og er i løbet af de sidste mange år blevet et særdeles velkendt brand.

Der er mere end 2.000 restauranter tilknyttet Just Eat, hvilket betyder, at udvalget af forskellige typer restauranter på www.Just-Eat.dk nu repræsenterer 33 forskellige køkkentyper.

I Danmark har Just Eat kontor i København, og i alt beskæftiger den danske del af Just Eat mere end 400 medarbejdere. Hovedkontoret for hele Just Eat-gruppen ligger i London.

På verdensplan findes Just Eat i 13 lande med over 64.000 restaurant partnere og over 14,2 millioner kunder.

E-handel
Just Eat er en af Danmarks førende firmaer inden for e-handel. Siden grundlæggelsen i 2001 har vi udviklet os fra at være en dansk entreprenørsatsning til at være en verdens førende platform for online take away.

Siden 2001 har danskerne gennemført millioner af online-transaktioner på www.Just-Eat.dk, hvilket blandt andet er sket, fordi Just Eat har en stor ekspertise i ting som sikker betaling, logisk bestillingsflow og personlig kundeservice. Uden disse kompetencer ville kunderne ikke vende tilbage uge efter uge.

Hvad spiser danskerne?
Just Eat leverer millioner måltider til danskerne hvert år. Derfor besidder Just Eat også en massiv viden om danskernes madvaner, og ikke mindst hvordan vores vaner med hensyn til take away udvikler sig.

Hvilken dag bestiller de, hvad bestiller de og hvor meget bestiller de? Hvor spiser danskerne tidligst aftensmad, og hvilken by spiser mest sushi? Just Eat har svarene, hvis du har spørgsmålet.