Restaurant01.10.2014

4 bud på take away til børn og barnlige sjæle

FÅ MERE TID OG OVERSKUD I HVERDAGEN MED TAKE AWAY FRA JUST EAT

Nogle gange kan indkøb og madlavning være med til at vælte tidsplanen. Med JUST EAT kan du undgå mad-stress og give dig mere tid i den travle hverdag. Vælg mellem mange lækre og sunde alternativer, som både børn og barnlige sjæle kan være med på.

Savner du mere tid i hverdagen, er du bestemt ikke alene. Ifølge en undersøgelse, som Voxmeter har foretaget for Neutral, føler hele 64 procent af alle forældre med børn under 18 år, at de mangler tid i hverdagen. Og da andre undersøgelser samtidig viser, at vi danskere generelt bruger mere end to timer om dagen på måltiderne og madlavningen, er det oplagt at forære sig selv lidt ekstra kvalitetstid ved nogle gange at lade stegepanden og køkkengryden stå og i stedet vælge den nemme og praktiske løsning: sund take away, som bliver leveret lige til døren.

4 gode bud på børnevenlig take away

Vi har samlet fire gode bud på spisesteder, der leverer lækker og sund take away, som hele familien kan være med på, og som selvfølgelig kan bestilles via just-eat.dk eller via vores app til iPhone, iPad og Android.

Meyers Deli

Det moderne nordisk cafeteria har specialiseret sig i velsmagende take away lavet af gode råvarer. Hver dag er der en ny dagens ret, ligesom du også altid kan finde menuer til de mindste.

LêLê

LêLês menukort byder på et hav af lækre, vietnamesiske retter, hvor der er fokus på sunde og friske råvarer. Med sine spændende smagsoplevelser er retterne med til at udforske smagsløgene hos de fleste kunder – store som små.

Aroii

Med velsmagende og sund thaimad er Aroii et godt bud på en nem aftensmad, som hele familien kan være med på. De mange thai-retter er spækket med friske grøntsager og kan fås i både stærke og mindre stærke varianter.

Gefährlich

Gefährlich har både danske klassikere og mere utraditionelle indslag på menuen. Her kan du bl.a. bestille et sikkert børnehit som frikadeller og kartoffelsalat eller udfordre ungerne lidt mere med en vegetarisk risotto.