Restaurant26.06.2014

Flotte nomineringer i AOKs Byens Bedste!

Københavnerne og AOK’s brugere har kåret byens bedste steder i København. Hos JUST EAT er vi stolte af at have to af vinderne i folden. LêLê Street Kitchen er blevet kåret til byens bedste take away, mens Cock’s & Cows har vundet for byens bedste burger. Du kan selvfølgelig bestille fra begge de prisvindende restauranter hos JUST EAT.

Når 70.000 har stemt og peget på deres favoritter, må det siges at være noget af en anerkendende blåstempling at stå øverst på podiet. Det vidner om høj kvalitet og et stilsikkert koncept – og det er lige præcis, hvad LêLê Street Kitchen og Cock’s & Cows står for.

Autentisk vietnamesisk kombineret med moderne, internationale tendenser


De fire Lê-søskende har siden åbningen i 2003 udviklet det lille familieforetagende til et raffineret moderne vietnamesiske køkken, som nu bliver kåret til byens bedste take away for andet år i træk. LêLê Street kitchentilbyder enkel og sund take away, der altid indeholder friske grøntsager og urter. Maden er tilbederedt fra bunden og med inspiration fra det traditionelle vietnamesiske gadekøkken såvel som mere moderne tendenser, hvilket resulterer i mange smagfulde småretter, som du kan få bragt lige til din dør.
Bemærk, at JUST EAT også leverer take away fra to af de andre nominerede i kategorien. Stil sushi-sulten med en god omgang Sticks ’n’ Sushi e eller prøv de moderne nordisk cafeteria-lækkerier fra Meyers Deli.

Se top 5 her:

1. LêLê Street kitchen
2. Kødbyens Deli
3. Sticks ’n’ Sushi
4. Gorm’s
5. Meyers Deli

De københavnske burgerelskeres absolutte favorit
Med halvdelen af stemmerne er Cock’s & Cows de københavnske burgerelskeres absolutte favorit. De ni forskellige slags burgere indeholder alle en 180 grams kvalitetsbøf, som bliver akkompagneret af hjemmebagte burgerboller, forskellige typer sprødt tilbehør og et udvalg af dip. Få leveret de prisvindende burgere fra den populære burgerbar og vurdér selv, om de vitterligt er Københavns bedste. For at have noget at sammenligne med, kan du jo meget passende også prøve to af de andre nominerede burgerjoints, Nose2Tail eller Halifax – sidstnævnte blev kåret til byens bedste burger sidste år.

Se top fem her:
1. Cock’s & Cows
2. Vesterbros Originale Burgerrestaurant
3. Halifax
4. Greasy Spoon
5. Nose2Tail

Altså et flot opløb med flotte resultater

Husk, at med JUST EAT’s App til Android, og iPhone, er byens bedste take away eller byens bedste burger aldrig længere end et par tap på din mobil fra at blive leveret til din hoveddør. Søg på et postnummer, vælg din mad og betal med kort eller kontant, eller log in på din konto, hvor alle dine oplysninger er gemt og spar endnu mere tid!


Læs mere om AOK her


Billedmateriale er fra //www.aok.dk/byensbedste