Restaurant14.12.2017

Jensens Bøfhus lancerer bøf-levering til døren

Den danske kæde Jensens Bøfhus gør det nu muligt at få bragt de velsmagende bøffer og resten af den populære menu direkte til døren via Just Eat.

I Danmark er take away ikke længere kun forbeholdt weekend-hygge, men er blevet en del af danskerne hverdag. Udvalget af forskellige køkkentyper, der kan bestilles som take away er boomet, og nu kan du altså også få bøf på tallerkenen. Jensens Bøfhus er nemlig kommet online på take away-portalen Just Eat med deres restauranter i Aarhus, Greve, Hillerød, København, Odense, Sønderborg og Aalborg.

Just Eat har i 2017 indgået samarbejde med en række kæde-restauranter, som ser et stort potentiale i at få hjælp til bestilling og levering af take away til danskerne, og nu hopper Jensens Bøfhus altså også med på vognen og udvider deres velkendte bøf-koncept med take away leveret til døren:

”Vi arbejder hele tiden på nye muligheder for at udvide vores koncept og udfordre markedet – også i forhold til Take Away, som danskerne i den grad har taget til sig. Via samarbejdet med Just Eat er vi nu i stand til at honorere den efterspørgsel vi i stigende grad bliver mødt med fra mange af vores gæster – nemlig at de meget gerne vil have mulighed for at få deres favorit-bøf leveret direkte til døren,” siger Line Falcke fra Jensens Bøfhus.

Just Eat oplever massiv efterspørgsel
Hos Just Eat ser man frem til at byde Jensens Bøfhus velkommen blandt de mere 2.200 andre restauranter, som danskerne i dag kan vælge imellem. Tilknytningen af Jensens Bøfhus er også et godt bevis på, at take away i dag er mere end pizzaer og imødekommer forbrugernes efterspørgsel på et bredt udvalg af take away-retter.

”Jensens Bøfhus har valgt os som deres samarbejdspartner, og det er vi rigtig glade for. Vi oplever stor efterspørgsel på take away-markedet i Danmark netop nu, hvor vi vokser tre gange hurtigere end den generelle markedsvækst. Vi knokler for at være det oplagte valg for restauranter og kæder, og her er tilføjelsen af Jensens Bøfhus vigtig for os, siger Carsten Boldt, adm. direktør i Just Eat og fortsætter:

”Det brede udvalg af blandt andet sundere retter, børneportioner og i det hele taget det faktum, at take away er blevet dagligdags mad, gør, at vi oplever denne store stigning, forklarer Carsten Boldt.

Der kan bestilles mad med levering via Just Eat fra Jensens Bøfhus i Aarhus, Greve, Hillerød, København, Odense og Aalborg. I Sønderborg er det muligt at bestille til afhentning.