Restaurant24.01.2014

Madanmelder – Soupanatural

(kilde)

Lækre retter der lever op til forventningerne 

Jeg inviterede min bror forbi til hyggelig søndagsmiddag, og oven på en hård weekend var det oplagt at have den ekstra luksus at få bragt maden ud.

Ved bestilling stod der en forventet leveringstid på 70 min, men da ordren gik igennem, endte det med at være 2 timer for først mulige levering. Lidt utilfredsstillinde, da man på den måde skal ”planlægge” sin sult i god tid, for det kommer til at passe sammen med levering. Yderligere var der fejl på Just Eats side, så jeg havde ikke mulighed for at se min ordre og fik ikke en bekræftelsesmail. Jeg har tidligere benyttet servicen, så vidste der var noget galt. Dette var dog ikke et stort problem, for jeg henvendte mig gennem Just Eats online chat kundeservice, hvor jeg fik hurtigt og meget kompetent svar.

Halvanden time efter bestilling blev jeg ringet op af restauranten. De havde udsolgt af en af de supper vi havde bestilt. Han fortalte mig hvad der ellers var som alternativ, og vi valgte af få en tomatsuppe i stedet for kartoffel porre suppe.

Præcis på lovede leveringstidspunkt ringede det på døren, og maden blev leveret med et smil og et ”fortsat god aften”. Maden var forsvarligt pakket ned, og var stadig rygende varm ved ankomst. Og det trods levering fra Nørrebro til Vesterbro.

Vi pakkede maden ud, og startede begge med en gullasch suppe. Suppen var rigtig lækker, og man kunne tydeligt smage at den havde stået og kogt sammen i adskillige timer. Den var lavet på lækre råvarer og levede i den grad op til forventningerne om en økologisk gullasch suppe.

Efterfølgende smagte vi begge på den klassiske tomatsuppe, som vi fik i stedet for kartoffel porre suppen. Den havde en lækker cremet konsistens og en indbydende rød farve. Bestemt i den rigtig gode ende af tomatsuppeskalaen.

Efter at have lagt en god bund med supper, gik vi til hovedretten, hvor vi begge havde bestilt en klassisk Chili con Carne. Vi undrede os over at der ikke var ris til retten, men det gjorde intet. Det var en velsmagende Chili con Carne, og man kunne smage den var lavet på mørk chokolade. Ved bestilling var jeg dog ved at overse, at man selv aktivt skal bestille topping til con Carnen. Her kan man vælge mellem parmasan, creme fraische, smør, ekstra brød og ristede græskarkerner. Det står lidt underligt anført på menukortet, og i min verden hører der som minimum creme fraishe med til Chili con Carne, og det kunne derfor have været skuffende at overse dette bestillingsfelt. Jeg forstår ikke det ikke er inkl. i retterne som standard. Vi undgik dog at skaden skete, og fik det derfor leveret mad med topping som ønsket.

Til alle retter var der medfølgende brød, og der var bestemt nok til at brødføde en halv børnehave.

Efter en lille gullasch og en stor Chili con Carne, var vi begge sendt til tælling. Der var rigeligt – rigeligt – mad, og vi kunne bestemt være blevet mætte af en stor Chili con Carne alene, og det trods vi er to granvoksne og ekstrem sultne mænd.

Overall: Rigtig lækre retter der fuldt ud lever op til forventningerne. (5 ud af 6)