Restaurant20.11.2014

Stegt flæsk med persillesovs eller sushi!

63.263 har stemt på, hvad de synes skulle være danskernes nationalret.

Se med her, og find selv dine favoritter i det danske køkken.

Viste du, at du kan se alle de restauranter der laver dansk mad i nærheden af dig… Psst… 75 af dem laver Stegt Flæsk med Persillesovs?

Søg og du vil finde… Besøg JUST EAT.dk… Skriv dit postnummer og vælg kategorien Dansk, så finder du et hav af danskernes nationalretter og mere til… Og også Stegt flæsk med persillesovs!

Vi har samlet et udvalg til dig her:
Er du i det søde hjørne, så prøv denne Kiksekage fra MORMORS på Bredgade. Vi blev sat helt tilbage til barndommen, da vi smagte den.

Er du mere til en dansk luksus Flæskestegssandwich, så kan den fra Meryers deli godt anbefales?

En anden dansk klassiker som altid holder, er Hakkebøf med bløde løg og spejlæg og det kan du få hos TH Sørensen på Amager.

Måske du er mere til en platte med smørrebrød? Hvor bl.a. Dyrlægensnatmad og en håndmad med æg og rejer hører hjemme, bestil det hos Glad Mad i Hvidovre.

Nok 1980’ernes mest populære forret – Rejecocktailen! Men den holder stadig og kan få os alle bragt tilbage til barndommen/ungdommen. Bestil den hos Café & Restaurant Havnen i Espergærede.

En medfordel alle stedsnærværende klassiker er Mørbradbøffen med bløde løg, skysauce og surt. Den kan få os alle til at føle os hjemme. Prøv den hos Restaurant Bennys i Århus.

Vi er mange der ELSKER denne ret og den hører da også hjemme i det danske folkekøkken og nu også som danskernes officielle NATIONALRET – STEGST FLÆSK MED PERSILLESOVS! En ret der gør sig bedst, hvis den leveres (Stegeosen er massiv i dit egent køkken!) Red & Yellow i Roskilde laver en anbefalelsesværdig variant.