Ferier skal være afslappende. Det er nu, du har tiden til og muligheden for at slappe af og re-loade dine batterier. Så drop dine insta-venlige rejseplaner, kick-back, og nap en afslappende staycation derhjemme.

Se vores 5 tips til, hvordan du får en forrygende staycation.

  1. Luk af for hverdagens trummerum. Hvis du har bestemt dig for at holde staycation, er det vigtig at gå all-in. Luk ned for hverdagens pligter, og skab en lækker feriestemning i dit eget hjem. Sluk for arbejdsmailen, tag en pause fra eventuelle renoveringsprojekter, som du har gang i, og forsøg at slække en smule på hverdagens krav og rutiner.
  2. Kør hotelstil derhjemme, og hold fingrene fra alt, der hedder glasrens og støvsuger. Husk – du sparer mange penge ved ikke at rejse udenlands, så forkæl dig selv med lidt ferie-luksus, og bestil professionel rengøringshjælp.
  3. Genskab barndommens gode minder, og arranger udendørscamping for dig og familien eller vennerne. Slå telt op i haven, find soveposen frem fra gemmerne, og tilbring natten under åben himmel. Pak kortspil, lommelygte og godt med snacks, så I kan holde feriehyggen kørende hele natten.
  4. Hold fri fra kødgryderne, og bestil din mad via Just Eat-appen. Kør rejsetema, og prøv nogle nye eksotiske madretter fra forskellige lande. Find dit pæneste service frem, pimp spisebordet op med friske blomster, og nyd, at du får din mad leveret og serveret – lige som på et læks hotel.
  5. Arranger din egen ’Late Night Summer-Bio’, og inviter dine filminteresserede homies til en aften med gamle klassikere og sjove filmquizer. Rul den røde løber ud for dine gæster, fyld glassene med gyldne dråber, og fyr op for popcornmaskinen.