Sjov01.04.2014

5 fantastiske practical jokes: Glædelig aprilsnar!

Top 5 over bedste aprilsnare med mad

Det er 1. april og det er tid til sjov og spas. Så som de voksne mennesker vi er, har vi lavet en liste over de 5 aprilsnare med snydemad, snydetricks og det, der er midt i mellem.

1. The Ice Cream Grab

Normalt så holder vi os laaaaangt væk fra drive-ins, men vi laver en undtagelse fordi det er en aprilsnar. .
Lav en ordre på en isvaffel. Ræk ud efter vaflen og tag isen med hænderne (!).. Resultater er ret skægt. Se det her:

Vi er endnu ikke blevet trætte af at se det her klip.

2. Cola og Mentos springvand

Det her er helt sikkert et af de bedste practical jokes i mange år, og det er ganske enkelt farligt at efterligne. Det eneste du behøver er: en stor flaske cola og en nogle Mentos. . Kombiner de to og lav dit eget springsvand. Gør det evt. udenfor, at resultatet og kraften taler for sig selv.

3. BBC’s historiske spaghetti-træ

En klassiker, når det gælder aprilsnare, er en historie fra 1. april 1957. En rapporter fra BBC stod uden at fortrække en mine og fortalte om mulighederne som spaghettibonde, der dyrkede specielle træer, hvorpå der voksede spaghetti. Hvad blev resultatet? Folk kimede BBC ned for at høre, hvor de kunne få frøene til det nyttige træ.

Det er lidt en mormor-joke. Men den er meget sød.

4. En burger til de venstrehåndede

Tilbage i 1998 proklamerede en amerikansk burgerkæde (vi nævner ingen navne), at de ville introducere en burger for de venstrehåndede. Indholdet ville være identisk som den ”normale burger”, men alting ville være drejet 180 grader, sådan så indholdet var drejet til venstre i stedet for den sædvanlige højredrejede retning. På den måde kunne man møde de venstrehåndedes behov.

5. Fast Food Serenade

Udstyr to musikalske unge mennesker med en guitar, og få dem til at synge om deres kærlighed til deres take away. Brug disse to flotte fyre som inspiration.

Har du nogle fede forslag til Aprilsnar practical joke- så skriv dem her.