Sjov16.04.2014

Fem fantastiske Påskeæg

Påsken er her! Og mens du spiser påskeæg og leder efter Påskeharen, så tjek disse fem fantastiske påskeæg ud. Vi har samlet de sjoveste, sødeste og mest skøre.

Super Mario påskeæg
Vi ved ikke hvad det er, men der er noget dybt tilfredsstillende ved disse æg. Især Luigi. Han ser virkelig selvfed ud. De er alle nogle ganske almindelige kogte æg, der er malet, så de ligner Nintendo Klassikere. Desværre kan vi ikke spise dem. Gad vide hvordan skrubtudsen ville smage?


source: Instructables

Kage udformet som påskeæg
Nogle gange kommer der et æg, der er så fantastisk, at det slår alle de andre af pinden. Nogle har slået hul i bunden af ægget og fyldt det med kagemix. Det lyder umuligt – og som noget, der skal kokkereres (og det kan vi jo ikke lide her hos JUST EAT ;o)) Stol ikke på disse æg, selv om de ser lækre ud!


source: Buzzfeed

Garderuniform til Margrethe? 
Billedet her viser resultatet af nogle kreative englændere, der synes Dronningens gardere kunne gå som påskeæg. Vi er helt sikre på, at Margrethes fine gardere kunne komme under lignende behandling.


Kæmpe Guylian påskeæg
Dette æg er en kæmpe. Bare se på det! Det er verdens største påskeæg. 8 meter højt og 6 meter i diameter og er lavet af 1.900 kg chokolade.


1.000 USD New Yorker versionen
Her kan du se, hvad man får for 1.000 dollars. Har du en forkærlighed for helt-fantastisk-påskeæg? Så tag til NY, hvor du kan få en basse som den her. Den vil så også være dyrere end billetten derover. Så hver man sin lyst!


Har du nogle fantastiske, fabelagtige eller fantasifulde forslag til årets påskeæg, så del dem med os her!