Sjov01.04.2013

JUST EAT vil bringe ud til hest

Som et pilotprojekt vil JUST EAT bringe frisklavet, dampende varm mad ud til nordsjællandske borgere ved hjælp af heste. Tiltaget skal både gavne klimaet og økonomien, men også bringe smilene frem på kundernes ansigter. Går alt som planlagt i testperioden, planlægger JUST EAT at udrulle heste-konceptet over hele landet. 

 

Miljøvenlig udbringning

JUST EAT er løbende opmærksom på at optimere udbringningen af mad til virksomhedens mange tusinde daglige kunder. For virksomheden gælder det om at gøre udbringningen endnu mere rentabel og klimavenlig og samtidigt skabe endnu bedre serviceoplevelser for kunderne.

”Egentligt var vi noget langt i vores planer om at bringe mad ud i elbiler, men efter grundige overvejelser har vi nu vurderet, at infrastrukturen omkring ladestationer for elbilerne endnu ikke er tilstrækkeligt udbygget i hele landet, hvilket ikke spiller godt sammen med, at vi tilbyder landsdækkende service,” forklarer JUST EAT’s direktør Mads Eriksen.

Det var en kreativ medarbejder, der kom på ideen om at benytte heste til at bringe mad ud. Herfra gik det stærkt med at realisere konceptet – i første omgang på forsøgsbasis i dele af Nordsjælland. Madglade mennesker i Hillerød, Birkerød, Allerød og Hørsholm kan således få leveret deres mad fra JUST EAT af en ridende medarbejder.

 

Holstener og Shetlandsponyer

Hos JUST EAT er man med på, at hesteudbringning har sine begrænsninger. Men det er de åbenlyse fordele, der gjorde udfaldet.

”Det er klart, at den ridende udbringningsservice har sine begrænsninger. Det er jo eksempelvis ikke muligt at færdes til hest på en motorvej. Derimod er en hest helt genial til de kortere ture i eksempelvis villakvarterer i Nordsjælland. Tidsforbruget er næsten det samme som med andre transportmidler, og transport via hest er CO2-besparende,” siger Mads Eriksen og understreger:

”Hos JUST EAT gør vi en dyd ud af at bringe gode oplevelser ud til kunderne, og fremover vil kunderne også med hesteudbragt mad også have noget sjovt at tale om, mens de nyder maden fra en af de flere end 1800 restauranter, vi samarbejder med,” siger Mads Eriksen og løfter sløret for en landsdækkende nyhed:

”Vi er lige nu i dialog og forhandlinger med rideskoler over næsten hele landet. Vi ser et unikt potentiale i at gøre hesteudbringningen landsdækkende. Derfor regner vi med at kunne ride ud med mad i store dele af Danmark fra juni måned,” slutter direktøren.

Til en start i testperioden har JUST EAT valgt hesteracen Holstener. JUST EAT vil dog ikke udelukke, at der kan komme andre hesteracer i stalden på et senere tidspunkt.