Mandag aften er selvskrevet foran fjerneren, når 5. sæson af den ultimative, fantasy serie GAME of THRONES ruller over skærmen. Food Game of Thrones

Har du siden sommer gået og spekuleret på, om Arya Stark mon når til Braavos, hvad der sker med Tyrion Lannister, der flygtede fra King’s Landing, og om Jon Snow nogensinde bliver genforenet med sin halvlillebror Bran?
Få nogle af svarende på mandag og gør dig klar til den store kamp mellem troner med en festlig menu, som hentet ud af fantasy serien. Ligesom i bøgerne er serien også fyldt med overdådige fester med det lækreste mad, store honningristede køller, fade fulde af sprødstegte grønsager og bugnende skåle med søde kager. Kander med vin indtages konstant og man kan ikke andet end at blive sulten, når personerne kaster sig over deres overdådige menuer.

Kom lækkersulten på forkant og vælg her blandt vores udvalg af restauranter med ‘kongelig’ spise inspireret af Game of Thrones ultimative feasts.

Det meste af maden i Game of Thrones er fisk og skaldyr, kød, køller og stege, som det spises i regionerne Dorne, the Vale og the North og the Narrow Sea. Retterne kan bedst sammenlignes med de lækkerrier der spises i det spanske, franske, engelske og græske køkken.

Spis dig mæt i: Game of thrones Just Eat

Lammekølle, Dolmardes (fyldte vinblade), græsk bøf eller bondesalat.
BESTIL fra det gæske køkken – Aarhus

Stort udvalg af tapas samt grillet laks eller lynstegt tun.
BESTIL fra det spanske, franske køkken – Hellerup

Svinekølle eller andelår med med citron, hvidløg og laurbærblade.
BESTIL – rustikke retter – København

Fuldkornsbrød med forskellig slags kød
BESTIL – platter med brød og kød – Aalborg

Udvalg af øl og vin samt kager
BESTIL – til tørsten og den søde tand – Taastrup

Økologiske cupcakes til den søde tand.
BESTIL sødesager og cupcakes
– København

Eller vælg din egen Game of Thrones menu ved at søge HER

Velbekomme #SÅDAN