Vi har allieret os med Kim fra Vi Elsker Serier og har fået deres bud på hvad du skal streame nu, hvor sommeren har besluttet sig for ikke helt at slå igennem! Vi vil jo mene, at der ikke findes en bedre kombination end lækker take away og en god serie i sofaen. Lad Just Eat stå for maden, og lad dig inspirere af Vi Elsker Seriers 5 forslag:

 1. Snowfall
  Serien Snowfall er en spændende og medrivende amerikansk krimi-dramaserie, der centrerer sig omkring den første crack epidemi i USA i starten af 80’erne. I serien følger man bl.a unge Franklin Saint, der vokser op i ghettoen South Central i LA. Derudover følger man en CIA agent og nogle latinske narkohandlere, der hver især har deres årsag til at blive involveret i handlen med den farlige narkotika.Se den hvis du kan lide serierne: American Crime, Power og Dear White People.
 1. Real Detective
  Hvis man er til true crime-genren, så er sæson 1 & 2 af Real Detective et must see. Det bliver ganske enkelt ikke bedre, mere nervepirrende eller mere ægte. I serien følger man ægte kriminalbetjente, der har arbejdet på nogle af de uhyggeligste drabssager og gengiver deres fortællinger. Handlingen bliver samtidig rekonstrueret af skuespillere, og det er meget kraftfuldt at følge.Se den hvis du kan lide serierne: People vs O.J Simpson, Making a murderer og The Jinx.
 1. Big Little Lies
  Big Little Lies er en serie på 7 afsnit, der handler om fire kvinder. En af dem flytter til den lille by Monterrey i Californien sammen med hendes søn. Der er blevet begået et mord i byen. Hvorfor, af hvem og hvem der er blevet myrdet, det ved vi faktisk ikke noget om, og det er noget af det, der holder serien rigtigt spændende til det sidste. Serien har en helt fantastisk afslutning, som man på ingen måde forventer.Se den hvis du kan lide serierne: Six Feet Under, Desperate Housewives og Twin Peaks
 1. The Americans
  The Americans er meget aktuel med tanke på den politiske situation i både USA og resten af verden. Serien foregår under Reagan-tiden i 80’erne og handler om et russisk spion par, der er blevet udstationeret i USA, og udgiver sig som soccer-parents, når de ikke lige er ude at aflytte, infiltrere og sågar snigmyrde deres stakkels politiske fjender og andre der kommer i vejen for deres mission.Se den hvis du kan lide: Homeland, House of Cards og Designated Survivor
 1. Billions
  Store biler, store skysskrabere, penge og magt. Det går ikke stille for sig i serien Billions. Man følger direktøren for Axe Capital, Bobby Axelrod og anklageren Chuck Roades, der prøver at fælde ham, fordi han generelt har det svært med rige mennesker, der tror de kan købe sig ud af problemer og leve godt på selvretfærdighedens smalle sti. Vi får alt fra bizar sex til Metallica koncerter, og der er smæk på og cool stemning fra første afsnit.Se den hvis du kan lide: Ray Donovan, Ballers og House of Cards.