Sushi03.06.2013

Danmarks Bedste Sushi er: Karma Sushi i Aalborg

Vi har gennem hele maj kørt en stor Facebook konkurrence, hvor vores fans har haft mulighed for at kåre Danmarks Bedste Sushi. Afgørelsen er nu fundet og vinderen blev Karma Sushi fra Aalborg.

Du kan se top 5 her

Vi har været en tur i Aalborg for at lykønske Karma Sushi med deres flotte pris. Nedenfor kan du se billederne fra overrækkelsen, samt en kommentar fra Karma.

”Fra JUST EAT ønsker vi Karma Sushi Aalborg et stort tillykke. Det er et stort skulderklap fra vores mange kunder. At brugernes sushi-favorit ligger i Aalborg, og ikke i København, understreger blot, at hele Danmark har fået smag for sushi,” udtaler Mads Eriksen, direktør i JUST EAT.

Hos Karma Sushi er man naturligvis glade for og stolte over sejren:

”Jeg tror, at vores succes på JUST EAT i høj grad hænger sammen med, at vi har været i stand til at skille os ud fra vores konkurrenter. Karma Sushi er kendt for at levere et stærkt takeaway-produkt af høj kvalitet, og det afspejler denne pris også. Faktisk er efterspørgslen i Aalborg blevet så stor, at vi per 1. juni åbner en ny og større restaurant i Aalborg for at kunne håndtere de mange bestillinger,” siger Kasper Hansson, Driftschef hos Karma Sushi.

Bestil Sushi her