Sushi22.05.2013

Sushi-anmelder: Karma Sushi

Vi har givet 5 af vores Facebook-fans mulighed for at blive Sushi-anmeldere for en dag. Her kan du se Charlottes flotte anmeldelse af Karma Sushi i Aalborg:

Bestil mad fra vores Sushi-restauranter her

Blev noget overrasket da jeg fik meddelelsen om, at jeg var særligt udvalgt til at anmelde sushi hos Karma Sushi i Aalborg. Jubii! det skal nok blive sjovt det her. Fik allieret mig med to gode veninder der kunne hjælpe mig med projektet, og så var der ellers lagt op til en rigtig tøseaften i sushiens tegn. Valgte præcis de to da den ene er god til det med billeder, og den anden altid har sit gode humør med sig.

Vi startede med at klikke os ind på Just-Eat.dk, hvor vi hurtigt fik et godt overblik over menukortet. Det hele lød lækkert og indbydende og vi endte med at vælge: 1x lune sprøde tempura rejer med hummermayo, 1x Karma stor box, 1x creamy classic salmon 4 stk., 4x blandende saucer (mango/appelsin, hot sweet chili thai sauce, avocadocreme, spicy krydderdip) og 1x Karma chrunch rejer. Så vi var godt dækket ind med lidt af hvert fra deres menu.

Spændt begav vi os afsted for at hente maden.

Stedet virkede pænt og nydeligt, med enkelte små borde og hyggelys. Betjeningen var dog en lille smule passiv og anonym, men stadig høflig. Noget af det vi satte pris på ved betjeningen, var at saucerne først blev hældt op mens vi stod der, så vi kunne se det var helt frisk og hjemmelavet. Maden var i øvrigt færdig før tid, så vi skulle ikke vente på det, til trods for at vi kom lidt før afhentningstidspunktet.

Maden blev pakket nydeligt ned i en fin lille papirspose, og vi begav os hjemad med store forventninger.

Det var lige før tænderne løb helt i vand da vi fik pakket sagerne ud. Der var kælet for detaljerne på en enkel og fin måde. Trods de store forventninger vi nu havde bygget op, blev vi ikke skuffet da vi endelig kunne sætte tænderne i de små kunstværker. Det var let, frisk, lækkert og med mange forskellige smagsvarianter. Vores favoritter var især rainbow og dagens maki med laks, to af os var også særlig glade for tempura rejerne. Af dip’ene var hummermayo’en stor favorit, stærkt efterfulgt af mango/appelsin dip’en, men den gode gamle soya er nu at foretrække til sushi.

Vi blev dog skuffet over Karma Chrunch rejerne (sushi med tempura rejer i). Den smagte for meget af friture og chrunchen omkring rejerne var blevet for blød. Creamy classic salmon var nogle utroligt flotte stykker, men for smagsløse og det fine laksesvær gav ikke nogen effekt. Spicy krydderdip’en var heller ikke en vinder hos os, da den var for fed i sin konsistent.

Nu skal det ikke lyde negativt det hele. Vi var alt i alt meget positivt overrasket over Karma Sushi. Sushien var frisk og meget lækkert med god smag. Det er helt klart et sted vi gerne kommer igen, når vi skal holde tøseaften og vi kan varmt anbefale stedet til andre sushi-glade mennesker.

Jeg har givet karakterer ud af 6 stjerner:

4 stjerner i service

5 stjerner i smags/kvalitet

5 stjerner samlet

– Charlotte